hu

Az Erővel Egyek vagyunk

2023.01.14

- Tudod, azt gondoltam, hogy nem vagyok erős, mert időnként, bizonyos szituációkban összetörtem és sírtam. Aztán újra és újra össze kellett szednem magam.
- Ezért érezted magad gyengének?
- Igen. Ezért. Hiszen vannak, akik látszólag annyira erősek. Soha nem sírnak, soha nem foglalkoznak az érzelmekkel, a lélekkel, a szívvel. Én ezt nem tudtam megtenni. Megérintettek az érzelmek és az érzéketlenség is. Ma már tudom, hogy Ők csak bezárják magukat a félelmeik mögé. Így könnyebb számukra. Ezt akkor még nem fedeztem fel.
- Értelek. Én mindig tudtam, hogy erős vagy. Pontosan ezért, mert képes vagy szívből érezni és cselekedni. Sírni, nevetni, élni. Tudtam, hogy felismered az Erőd, hogy idáig eljutsz, nem adod fel.
- Igen? Honnan tudtad? Ez időnként ugyanis nagyon nehéz volt.
- Mert ismerlek. Tudom, ki vagy.
- Hmmm. Látod, most már én is tudom, hogy erős vagyok. Sőt! Már ismerem magamat. Ettől vagyok igazán az, aki. Mert merem megélni az Erőmet. Az érzéseket. Nem zártam el a félelmeket. Felszínre engedtem a tudattalan mozgatóimat és meggyógyítottam őket. Persze, még van mit tennem, de már más szemlélettel. Másképp tekintek az érzelmekre. Többet az érzékelésre.
Azonban, egy másik dologra is rájöttem. Mások traumáját is meg akartam gyógyítani. Saját kezűleg. Sok mindenkiét, aki a közelembe került. Ebben azonban össze lehet roppanni.
- Ez így van. Nem a Tiéd a világ összes terhe. Erre idővel mindenki rájön. Csak a Tiédet vállald. Persze, az eddigi tapasztalataid nagyon fontosak abból a szempontból, hogy tudd, mit vállalsz.
- Nos, ezt teszem. A feladatom már nem az, hogy átvegyem a terheket, hanem megosszam a tudásomat. Mindenki magát kell felismerje, meggyógyítsa, rendbe tegye. Hiszen azzal nem segítünk, ha magunkba nyeljük, mert akkor Ők nem élhetik meg Önmagukat. Mindannyiunknak meg kell látnunk egy ponton, amiért itt vagyunk. Ki kell fejeződnie az igazi énnek. Működtetnünk kell az Erőt!
- Egyetértek Veled. Ezért vagyunk itt. Együttesen, összeadódva pedig ez az Erő hatalmas! Mindent megmozgat. Ezek szerint, Te már megtanultad.
- Igen. Legalábbis, innentől már ezen az úton járok.
- Ennek örülök. Mindig örömmel tölt el, amikor látom, hogy valaki a szív útján van.
- Köszönöm, hogy velem örülsz. Köszönöm, hogy Hozzád mindig szólhatok és megmutatod az utat.
- Mindig. Mindehol. Mindenkor. Itt Vagyok.
...
AZ ERŐ VELEM VAN. AZ ERŐ BENNEM VAN. AZ ERŐ ÉS ÉN EGY-EK VAGY/UNK.
Szeretettel: Orsi
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #DaiKoMio #Reiki #AzErővelemVanazErőBennemVanazErőésénEgyekVagyunk
#pinterestfotó