hu

Életutamon az Egy vezérel

2023.02.07

Mindig vannak általános képletek, amiket sokszor rá akarunk húzni a szituációinkra. Ettől talán még 'enerváltabb' történet, amikor azt csináljuk, hogy korábbi tapasztalatok alapján teremtünk helyzeteket, amikben akkor csalódtunk, érzelmileg negatívan érintett. Ám fel kell ismerni azt, hogy ezek mit üzennek számunkra.
Nekünk mit üzen? Személy szerint. És ez a lényeg! Mert minden egyes ember élete egyedi terv szerint működik. Egyedi életfeladatokat, egyedi csomagokat hozott. Egyedi horoszkópjaink mutatják meg a térképeket számunkra, hogy mi bennünk a lehetőség, mi adja nekünk a megoldásokat, a potenciált. Természetesen, amikor elérkezünk ahhoz (van, akinek egész élete folyamán már jól működik, csak esetleg nem veszi észre), hogy a belső hangunk tisztán szól, akkor erre teljes mértékben 'támaszkodhatunk', megbízhatunk benne. Ugyanakkor, időnként érdemes ránézni a térképünkre, hogy egyértelműek legyenek a célok, a motivációk, az irány.
Az azonban továbbra is fontos, hogy mindig! egyedi módon álljunk a dolgokhoz, a saját utunk szerint. Hogyha egy ideig elvitte a tekintetünket, fókuszunkat a külvilág (ez is kell a felismerésekhez), akkor Most, Ma már itt az a pont, amikor másképp látunk (lássunk). Mag-unkat lássuk! A mi történetünket. Azt, hogy ezt az isteni terv szerint magasabb rezgésekben is megélhetjük. Hiszen minden éremnek két oldala van. Ebben az esetben két pólusa. Nem negatív, vagy pozitív, hanem rezgésileg alacsony, vagy magas. Ez adja a fizikai megélések formáit. Egyikből a másikba haladhatunk a felismerésekkel és a gyakorlásokkal. Ez a fejlődés, tudati tágulás vezet önmagunk egyre nagyobb potenciáljainak megélésébe.
Megerősítő mantra:
ÉLETUTAMON AZ EGY VEZÉREL.
LÁTOM, ÉLEM ÖNMAG-AM MINDENKORI,
LEGTELJESEBB VERZIÓJÁT.
Szeretettel:
Budai Orsi
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben
#pinterestfotó

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!