hu

Haiku Szerelem minikötet 2023

Üdvözöllek! 

A Haiku Szerelem című kötet több, mint 200 haiku stílusban megírt gondolatot tartalmaz. Témák szerint csoportosítva, megtalálhatóak benne a szerelem-, a négy évszak (külön-külön)-, valamint az önfejlődés-, minőségi, felsőbb énhez való kapcsolódás ihlette írások. Különlegességük, hogy a magas rezgésű szavak, érzetek, segítenek az ez irányú hangolódásban. Ezáltal a könyv, egyfajta meditációként, önfejlesztésként is használható. 

A borítón látható festmény, leányom, Fekete Blanka alkotása, amely fennköltségével, szépségével és finomságával, szintén a harmóniában való kiteljesedésben segít. 

A kötet a maga 10x10 cm-es méretével, praktikus megoldás az utazás közbeni olvasgatáshoz is.

Kemény borítású, fűzött kivitel.

Fizetéshez használhatod a banki átutalást, illetve a Paypal fizetést is.

Szállításhoz pedig a Postát, illetve a Foxpost-ot. Továbbá, Debrecenben a személyes átvétel lehetőségét is igénybe veheted.

További kérdéseiddel, az orsolya.fbudai@gmail.com mail címen kereshetsz meg.

Köszönöm szépen a vásárlásokat!

Bővebben a könyvről:

Öröm számomra, hogy ez a könyv megszületett, amelyben több száz (2019 és 2022 között íródott) haiku versemből válogattam a számomra legkedvesebbeket. Az írások témák szerint kategorizálva találhatóak. Bármelyik csokrot választod is, egyfajta meditációba csöppensz a rövid, 'koncentrált' gondolatok által. Rezgésük kedvező hatással bír (a szavak pozitív, teremtő, magasabb rezgésű erejét felhasználva), s hiszem, hogy Téged is örömmel tölt, illetve ellazít, miközben egy olyan világba kalauzol, amely a Lélek, a Szellem, a Fensőbb ragyogás otthona.

A könyv gyönyörű borítóját leányom, Fekete Blanka festménye ékesíti, amelyet ehhez a kötethez készített. Hálás köszönetem érte!

Szívből köszönöm továbbá, Kincses János szerző kollégám megtisztelő, ajánló sorait is!

Valamint, köszönöm szépen Neked is, Kedves Olvasó, hogy velem együtt rezegsz ezen lapok által! Pihentető, békés kikapcsolódást, lélekemelő élményeket kívánok!

Szeretettel:

Budai Orsolya ~ Shoya

www.orsolyabudai.com


1 900 Ft