hu

JANG FÉM

Jang Fém

Milyen személyiséget takar a Jang Fém a horoszkópunkban?


Mindenképpen rendkívül szabálytisztelő emberrel állunk szemben, akinek a becsületesség alapkövetelmény. Tisztességes, megbízható és tekintélyt parancsoló. Erkölcsös viselkedésével példát mutat környezetének és vezeti őket az igazság útján. Jó döntéshozó képességet hozott magával erre az életére, valamit feladatául vállalta, hogy segíti, emeli az arra rászorulókat. Képes kiállni magáért és másokért, ha a helyzet úgy kívánja meg. Bátor, egyenes, szókimondó személy, igazi társ, igazi barát.

Mindezek természetesen abban az esetben helytállóak, ha az energiái magas szintjét éli. Ugyanis ellenkező esetben lehet durva, nyers, rugalmatlan, és ellentmondást nem tűrő, aki harcot vív önmagával és másokkal is, amennyiben nem talál megfelelő célt az életében. Ez rendkívül fontos számára, hiszen célkitűzései és jósága viszik előre, valamint a kemény leckék, amikből élete folyamán acélos, erős személyiséget építhet ki.

A Majom hasonló személyiséget takar, hiszen alap energetikájának nagy részét szintén a Jang Fém adja. Ennek alapján tehát egy tisztelettudó, erkölcsös személyről van szó, akinek az életében hangsúlyos az igazság, a becsületesség. Fontos továbbá, hogy kiegyensúlyozott, megbízható, stabil személyiséget tudhasson magáénak, aki támasza az elesetteknek, a rászorulóknak. Megbízható, titoktartó ember, aki jó megfigyelőképességére és gyors észjárására is alapozhat, valamint képes gyorsan jó döntést hozni.

Életében jelen van a mozgás, a vállalkozó szellem, és a függetlenség is.

Amennyiben nem önmagát éli, lehet rugalmatlan, változtatásra képtelen, lázadó természetű, agresszív, indulatos és versengő ember.

Minden elem, és állat esetében érdemes megcélozni a magas szinteket.

A JANG FÉM esetében tehát, betartani a szabályokat, odafigyelni a becsületességre, erkölcsösségre, igazmondásra, és kiállni magunkért, illetve a rászorulókért, valamint szívből jövő döntéseket hozni.  Lehetséges, hogy valakinek belefér egy kis stikli, de Neked nem!


---------

Budai Orsolya