hu

2021 május - Jin Víz - Kígyó

2021 május - Jin Víz - Kígyó

...és átvilágít a függönyön a fény...


Kedvesek!

Egy újabb ELEMEK EREJE kártyával jelentkezem. Ezúttal a Jin Vízről hoztam pár gondolatot.
A megjelenített képen, ismét pár jellemző analógiát kiválasztva, 3 sorosba foglaltam az egyik aktuális energiát, amellyel tisztán látható, hogy mik is kapcsolódnak ehhez a könnyed, illékony Jin minőséghez.

Ebben, a májusi hónapban, egyik részben ez az irányadó számunkra. Amíg a múlt hónapban egy zubogó (Jang) Víz elemmel találkozhattunk - a természetben is megfigyelhettük sok-sok eső formájában, ami ilyenkor jellemző -, úgy most a víz egy finomabb pólusa jelent meg. Ezáltal, fontosabbá válnak a belső gondolataink, ötleteink (milliónyi), a felszín mögött megbúvó tudás, a bölcsességek, kifinomult érzékelésünk, mellyel a 'fátylakon túli világ' mögé vagyunk képesek nézni. Merünk mögé nézni!

Mindezt megerősíti, illetve támogatja egy nagyszerű állat képébe burkolt energetika, ami szintén a május (állandó) uralkodója. Ő a misztikus Kígyó. A tanító, az útmutató minőséget hordozza magában. Két pólusú tűz elemével mind a finom, mind a lobogó tűz energiáját megtestesíti. Kiváló időszak a belső folyamataink megfigyelésére, tettekkel fűszerezve. Mik a mozgatórugóink? Mik azok, amik még fogva tartanak? Miként juthatunk el egyre inkább önmagunkhoz? Önmagunk kiteljesedett énjéhez?

Ezekben a hetekben érdemes folyamatosan önvizsgálatot, önmegfigyeléseket tennünk, mert nagyon csodásan megérkezik a rávilágítás, mely a megértéssel, tudatosodással párosulva nagyszerű eredményekhez vezet. Ehhez tenni kell, türelemmel, odafigyeléssel, és cselekvéssel.

Nézzünk bátran a fátylak mögé! Nem a külvilágban van az igazság /legalábbis általában véve nem/. Nyilván, aki már magas szinteken működteti az életét, és letisztult érzékeléssel, önismerettel él, nem kerül a szemfényvesztés hatása alá, ám lássuk be, hogy még sokunknak van feladatunk azzal, hogy egyre inkább átlássuk a helyzeteket. Az okokat. Azt, hogy miért vagyunk ott, ahol, miként lehet egyre jobbá tenni az életünket. A sajátunkat, ami majd kifelé hat.

Nos, ez a hónap a bölcs tanítónk. Megvilágítja számunkra az utat, és az érzékelésen túli tudást hozza el számunkra - amennyiben elfogadjuk.Minden ezen múlik. Készek vagyunk-e elfogadni azt a bensőt, aki már régóta ránk vár. Azt a hívást, azt a feladatot, amit csak mi végezhetünk el.

Segítségünkre lehetnek továbbá az álmaink is. Utat mutatnak, hogy hol van még félelmünk, hol kell tisztítani, átalakítani, reformálni.Most vékonyabb a 'függöny', és a fény is megvilágítja.

Figyeljünk továbbá arra is, hogy a lehető legtisztábban tartsuk az energiáinkat. Nagyon sok információ érkezik kívülről. Sok a ráható energia a világban /mindig is volt, hiszen két pólus van/, de ha nem engedjük be /legalább részben, hiszen ez is tudatos munka/, akkor egyértelműen, kevésbé hat ránk. Minél többen megteszük ezt maunkért annál nagyobb, tiszta energia szabadul fel. Figyeljetek magatokra, figyeljetek másokra! Figyeljetek, hogy milyen szavakat használtok, mit adtok magatoknak, és másoknak. Fontos most az egyéni munka és az összefogás! 

A Jin Tűzről, és a Kígyóról korábban készítettem már összefoglaló videót, amit itt tekinthettek meg:


Egyben, szeretettel köszönöm a sok száz megtekintést! 


A vizekről itt olvashattok még pár gondolatot:

https://www.orsolyabudai.com/jang-viz-jin-viz/


Valamint, a horoszkópok alap értelmezéséhez egy kis segítség:

https://www.orsolyabudai.com/bevezeto-a-kinai-asztrologiarol/


A kínai asztrológia kalkulátor pedig itt érhető el:

https://kinaiasztrologia.com/kalkulator/kinai_horoszkop_kalkulator.html


Kívánok mindannyiunknak eredményes, szép májust, immár több napsütéssel, a tűz elemeknek is köszönhetően, bár még a víz elem továbbra is adja az életető nedűt.

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket! 

Szeretettel:

Budai Orsolya


Képek forrása: Pinterest

FACEBOOK OLDALAIM:


2021. 05. 07.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!