hu

Fantázia Birodalom

Fantázia Birodalom

Ezen az oldalon válogatást állítottam össze rajzaimból, festményeimből, melyek digitális, akril, akvarell, és különböző vegyes technikával készültek.

Természetesen folyamatosan bővül a birodalom lakóinak száma.

Lépj be képzeletem világába, abba a fantáziabirodalomba, ami egy új dimenzióba repít Téged. Elmerenghetsz a színeken, formákon, az arcvonásokon, s feltöltődhetsz, hiszen minden egyes teremtményemet szeretettel töltöttem meg az alkotás folyamán.


Mesekönyv, és egyéb illusztációk megrendelése, egyeztetés az orsolya.fbudai@gmail.com email címen lehetséges. 


Amennyiben úgy döntesz, hogy hozájárulásoddal támogatod a munkámat, akár az alkotás, akár a weboldal fenntartása területén, az alábbi, "PATRÓNUS LESZEK" gombra kattintva teheted meg, amit hálásan köszönök!

Ezzel az összeggel ugyanis hozzájárulsz a további igényes, értékes tartalmak megjelenéséhez a weboldalamon, Facebook oldalaimon, Youtube-on, Instagram oldalamon. Támogatod napi munkámat, s én biztosítom a fűszert az élménydús mindennapokhoz. 
​Hiszen mit ér az élet, ha nincs benne szépség, feltöltődés? A művészetek, az alkotás adják a színeket. Ezt tudom nyújtani Neked munkásságommal. Szépséget, harmóniát, feltöltődést, nyugalmat, értékeket, igényes, emelő tartalmakat teszek hozzá a napjaidhoz, hogy együtt jól érezzük magunkat.

Lehetőség van az oldalon való hirdetési felület bérlésére is, melyet szintén az alábbi gomra kattitva aktiválhatsz, illetve az orsolya.fbudai@gmail.com email címen egyeztetünk további lehetőségek közül választva. 
​Szeretettel:

Budai Orsolya


Karakterek - Digitális technika
Állat karakterekMotivációkFantasy képek PicsArt-tal szerkesztveFestmények 2014 - 2017Ceruzarajzok (2014-2017)Szobrocska© Minden jog fenntartva!

© All rights reserved! 


Ezekre a gombokra kattintva elérhetőek az Instagram és a Facebook oldalaim.


Amennyiben kérdésed, észrevételed merül fel, az alábbi kapcsolati űrlapon is tudsz nekem írni. :)

Szeretettel köszönöm! :)

Orsi