Fantázia Birodalom

Fantázia Birodalom

Ezen az oldalon gyűjtöttem össze azokat a képeket, karaktereket, festményeket, akik és amik az utóbbi pár évben születtek, s említésre méltónak találtam.

Természetesen folyamatosan bővül a birodalom lakóinak száma, hiszen mindig szeretne valaki, vagy valami világra jönni. :)

Lépj be kérlek képzeletem világába, abba a fantáziabirodalomba, ami lelkemből szól. Elmerenghetsz a színeken, formákon, az arcvonásokon, s feltöltődhetsz, hiszen minden egyes teremtményemet szeretettel töltöttem meg az alkotás folyamán.:) 

Szeretettel köszönöm, ha megtekinted Őket! :)


Amennyiben támogatnád a munkámat, akár az alkotás, vagy a weboldal fenntartása terén, ezt az alábbi "Become a patron" gombra kattintva teheted meg. Ez egyenesen a Patreon oldalára visz, amely azért jött létre, hogy az alkotókat összehozza a támogatókkal.

Hálásan köszönöm a segítségedet! :) 

Az alábbi digitális rajzokból A/4-es nyomatok is elérhetőek, amelyről érdeklődni az orsolya.fbudai@gmail.com oldalon lehet. 

Az alap ár: 2500 Ft/ A/4-es nyomat 230 grammos fényes papíron nyomva.

+ postaköltség


Karakterek - Digitális technikaÁllat karakterekMotivációkFantasy képek PicsArt-tal szerkesztveFestmények 2014 - 2017Ceruzarajzok (2014-2017)Szobrocska© Minden jog fenntartva!

© All rights reserved! 


Ezekre a gombokra kattintva elérhetőek az Instagram és a Facebook oldalaim.


Amennyiben kérdésed, észrevételed merül fel, az alábbi kapcsolati űrlapon is tudsz nekem írni. :)

Szeretettel köszönöm! :)

Orsi