hu

JANG FÖLD

Jang Föld

Milyen személyiséget takar a Jang Föld a horoszkópunkban? 


Ez a személy arra született, hogy stabil, kiegyensúlyozott ember legyen, biztos háttér, erős vár, saját maga és a környezete számára is. Elképzelhetünk ennek szemléltetésére egy hatalmas, masszív kövekből épült várkastélyt, ami ott áll évszázadokon-, vagy évezredeken keresztül, esetleg egy hatalmas hegységet, ami rendíthetetlenül, és erőt sugározva terül el a végtelenben. 

Ilyen egy Jang Föld ember. Erős, magabiztos, biztonságra törekvő, és ezt sugárzó, megbízható, alapos, akire lehet számítani, aki mások támasza is egyben. Ugyanakkor ahhoz, hogy ilyen biztos alapokon nyugvó személyiséget építsen ki, sok erőpróbát kell kiállnia élete folyamán. Szereti megtervezni a dolgait, fontos számára az otthon biztonsága, a párkapcsolat, a hűség, megbízhatóság, az adott szó. A változatosság nem a barátja, ám sok esetben kaphat leckéket azzal kapcsolatban, hogy magától is képes legyen változtatni a szokásain, gondolkodásmódján, esetleg lakóhelyén, s elengedje túlzott ragaszkodását.

A Kutya sokban hasonló jellem, mint a Jang Föld, hiszen fő energiáját ez adja. Biztonság, szeretet, állandóság, nyugalom, stabilitás, jellemzi. Kitartó, önzetlen, hűséges, megbízható, fontos számára az otthon, a társ. Jellemző rá továbbá a jó tanulási képesség, önfeláldozás és szabálykövetés. Erős, magabiztos, alapos, akire számíthatunk, mások támasza, segítője. Az adott szó kötelezi, megbízható személy. 

Mindezek a magas szintű megélésekre jellemzőek.

Alacsony szintű megélés esetén lehet merev és változtatásra képtelen, túlságosan komótos, megrekedt, és zárkózott - esetleg harapós. 

--------

Budai Orsolya