hu

E-book

Budai Orsolya: 

Emlékek fogságában - Szabadulás az elme börtönéből


Megjelent! 

Kedves Olvasók! 

Örömmel jelentem be, hogy az Emlékek fogságában - Szabadulás az elme börtönéből című kisregényem - E-book formájában - elérhető az Underground Kiadó oldalán:Ennek megünneplésére, egy hangoskönyv részlettel készültem. Az első fejezetet elhoztam Nektek ajándékképpen, ízelítőül, amely a YouTube csatornámon hallgatható/tekinthető meg. A címe: A szökés. Fogadjátok szeretettel!Az első fejezet egy visszaemlékezéssel indul, majd a további fejezetek is hasonlóképpen tárják elénk a jelen és a múlt váltakozó képeit, amíg elérkezünk a 'végső állomáshoz'.

Wladislaw, lengyel katonatisztként korán hadifogságba esett a második világháború pusztításának sodrában. A táborban eltöltött időszak alatt volt ideje elgondolkodni az emberiségre zúdult borzalmakon, az erőszakon, a gyűlöleten, az emberi tetteken. A vallatások során szerzett számos testi seb fájdalmát felül írták a lelki sérülések, amelyeket a látvány okozott számára. Emberek tömegeinek szenvedését tehetetlenül szemlélte, majd elhatározta, hogy társaival együtt megszökik, és visszatér szeretteihez, ahol új, erőszak mentes életet kezd. Ehhez mindössze egyetlen értéke maradt. A hite, mely erősebb volt bárminél. Bár a háború zaja zakatolt elméjében, hite, ami szívében dobogott, a lemostohább körülmények között is vezette az úton. Emlékei vissza-visszatérő hullámokban zaklatták, ám ő szabadulni igyekezett a sötétlő múlt ragacsos markából.

"-Gyorsan, fiúk! Nincs sok időnk! Indulás! - suttogta Wladislaw. - Sorakozzatok az ajtónál! - tette hozzá.

A dohos, nehéz takarók sorra megmozdultak, majd alig hallható cipőkoppanásokkal, hét alak indult meg az éj ölelésében."

/részlet az első fejezetből/


Wladislaw emlékei, gondolatai, és kiváló személyisége adják a regény alapját, melyben megismerhetjük őt, érzéseit a háborúról, társait, barátját Pawelt, szerelmét Annát, családját, valamint azt, hogy miként képes úrrá lenni a belső poklon, s kormányozni életét egy megkínzott, borzalmas emlékekkel teli ember. A könyv egyben tisztelgés a háborús túlélők/elszenvedők előtt - többek között nagypapáim előtt is -, akik mindketten hadifogságból tértek haza a 'világ végéről'. 

Köszönöm szépen kedves, megtisztelő figyelmeteket, támogatásaitokat! 

Szeretettel várom az olvasói élményeket is! 

Öleléssel: OrsiELÉRHETŐSÉGEK:Az Underground Kiadó oldalán: 

Az Ekönyv weboldalán: 

A Lira webáruházában: 

A GooglePlay áruházban: 

A Book&Walk oldalán: 


Hálás köszönetem a megtisztelő figyelmetekért, és az eddigi vásárlásokért!
További szép napot és minden jót kívánok!

Szeretettel: 
Budai Orsolya
____________
www.orsolyabudai.com#ebook #lira #ekonyv #book&walk #emlékekfogságábanszabadulásazelmebörtönéből #undergroundkiadó #budaiorsolya

A szerzőről:

Fotó: Fekete Huba Facebook/Instagram oldalak:


Képek forrása: PicsArt, valamint Fekete Huba fotója 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!