hu

2020

2020

EGY KIS ÖSSZEFOGLALÓ

2020. 10. 25.

Nincs kecmec! Ez az év nem cicózik senkivel (finoman, és nőiesen megfogalmazva a dolgokat). Mindenkiből kihozza a végsőket. Oda kell(ett) állni! Meg kell(ett) tudni csinálni! A legmélyebb félelmek is napirendre kerültek. Kiterítve feküdtek előttünk, és ki kell(ett) válogatni őket. Melyik hasznos? Nos, ha félelemről van szó, akkor hosszú távon bizonyosan egyik sem. Ám most megkaptuk az erőt is ahhoz, hogy meg tudjuk oldani. Ha máskor nem is, most igen. Képesek vagyunk rá! Szó szerint!

Tehát a feladat ebben az évben az volt, hogy megvívjuk a csatákat. Meg kellett harcolni azokat a harcokat, amiket eddig nem tettünk meg. No nem kívül! Önmagunkban. Rendet kellett tenni. Ez (volt) az évünk egyik fő feladata. 

Kinél nincs rend? Most nem kérdezik, hogy meg tudod-e fogni a munka végét. A kezedbe adják. A lecke adott. Igazi Harcosokat képezett ez az év. Jang Fém. Az igazság kardja suhintott az avítt dolgainkra. Ki kell(ett) állni magunkért, és/vagy másokért! Patkány. Duplán hullámzó, fodrozódó, kavargó vizeivel, mélységeivel a legsötétebb helyekre is bepillantást nyerhettünk. Félelmek...

Kinek van még? No, most előbújtak.

A jó hír azonban, hogy mindez csupán illúzió, ám nagyon is valóságosnak éltük. S hogyan győzhetünk? Nálunk az igazság kardja. Nálunk az erő, csak használni kell tudni. Sorban, minden gazt, minden csenevész bokrot, minden száradó gallyat le kell nyesni. A szív erejével. A fény erejével. A lélek erejével. Bátorsággal. A rezgésünk emelésével. Csak így működik.

Nehéz? Nézőpont kérdése. Az edzett, képzett harcosoknak bizonyára már pofon egyszerű. Akiknek nehéz, most edződnek/edződünk. Energetikailag ezt támogatta a 2020-as év, aminek ugyan még nincs vége, ám érezhetően kifelé tartunk belőle. Van itt még pár hónapunk, amikor a dolgok mélyére nézhetünk, így az október is ilyen (volt), s következik két duplán vizes hónap, amikben még az év energiája kiteljesedik. Érdemes ezekbe beletenni magunkat, többek között spirituálisabb szinten is. A bekuckózósabb időszakokat megélhetjük olyan könyvek olvasásával, amik segítik a belső fejlődésünket, az ÖnMagunkhoz való visszatalálást, lehet mindenféle öngyógyító módszerrel ismerkedni, tanulni, mélyebb szinten megismerni magunkat, a létünk értelmét, belefektethetjük az energiánkat meditációkba, önfejlesztő, energetikai gyakorlatokba, kifejezetten támogatott ezekben a szakaszokban az írás, a felettes gondolatok áramoltatása, kommunikálása, stb.

Szeretettel kívánok Mindannyiunknak erőt, kitartást, tartalmas, felsőbb énünkben emelkedett napokat!


Mindezen elemekről bővebben az alábbi oldalakon olvashattok tőlem, ahol az adott minőségeket jellemszerűen is bemutatom, ahogyan a horoszkópjainkban megjelennek:

A Jang Fémről, és a Patkányról ( 2020 energiája) itt olvashattok:

https://www.orsolyabudai.com/jang-fem/

https://www.orsolyabudai.com/jang-viz-jin-viz/

Képes hanganyagként:A Kutyáról (október) itt:

https://www.orsolyabudai.com/jang-fold/

Képes hanganyag:-----------------------------------------------------------------------------

Szeretettel: Orsi