hu

Víz és étel programozása, áldása 

Víz és étel programozása, áldása

A Víz programozása

Ma már köztudott, hogy a műanyag palackok rezgése nincs jó hatással az emberi szervezet számára, valamint leválnak róla szemmel nem látható részecskék is, tehát első lépésként, a vizünket érdemes kitölteni üvegkancsóba. 


A vízbe lehet helyezni megtisztított kristályokat is, de természetesen csak olyanokat tegyünk bele, amelyek vízzel is érintkezhetnek (pl. hegyikristály, rózsakvarc, stb.). Ezzel emelhetjük az adott ivóvíz rezgésszintjét. A kristályokat időközönként mossuk, tisztítjuk.


Egy tudós (M. Emoto) kísérletei alapján ráláthattunk, hogy a szavaink hatására, a víz különböző formában kristályosodik. A pozitív szavakra szép, harmonikus kristályok alakulnak, míg a negatívra amorf alakzatokat vesz fel.


Írhatunk tehát a kancsónkra olyan szavakat, amik jó rezgéseikkel támogatják jóllétünket. Pl. szeretet, egészség, de lehet  bármilyen más, harmóniát rezegtető szó is. Használhatunk szimbólumokat is ebből a célból. A legalapvetőbb ilyen szimbólum lehet a szív, valamint energetizáló minták is, mint a Reiki-ben használatos Sho Ku Rei.

Vegyünk mély lélegzetet és koncentráljunk a koronacsakránkra, s lélegezzük át magunkon a Fényt! Vegyünk ismét pár levegőt úgy, hogy ezen csakrán keresztül beszívjuk a fentről áramló életenergiát, közben tegyük a kezünket a kancsóra, és mondjuk el a szavainkkal, illetve gondolatainkkal, hogy mivel szeretnénk feltölteni a vizünket. Hagyuk, hogy átjárják az energiák!

Példa:
Áldott legyen ennek a víznek minden cseppje!  Feltöltöm szeretettel, harmóniával, egészséggel, hogy tisztasága, energiája testemet frissességgel, egészséggel támogassa, most. Hálásan és szeretettel köszönöm!

Lehet mindhárom dolgot egyszerre is alkalmazni. Hagyjuk állni a vizet, s kis idő elteltével kóstoljuk meg! 
Naponta ezt a vizet fogyasszuk / természetesen, mindenki annyit, amennyi a testsúlyához szükséges / és töltsük fel ily módon is magunkat magas rezgésű energiákkal!

Arról megoszlanak a vélemények, hogy milyen vizet is használjunk. Vajon az ásványvíz, a tisztított-, vagy csapvíz a jobb? Ezt mindenki maga dönti el. Nyilvánvalóan függ a lakóhelyünktől is, hogy milyen típusú vízzel vagyunk ellátva.


Ételeink programozása

Mivel minden rezgés, és a víz ezeket jól vezeti, az ételeket is ugyanígy programozhatjuk és feltölthetjük magas rezgésű energiával. Érdemes minden étkezés előtt megemelni a rezgésszintjüket. 
Hasonlóan, mint a víznél, vegyünk mély lélegzetet a koronacsakrán keresztül és tegyük az étel fölé a kezeinket. Hangosan, esetleg gondolatban mondjuk el, mi az, amivel szeretnénk tölteni. Egyszerre ne túl sok mindennel töltsük! Válasszunk egyet-kettőt - pl. egészség, vitalitás -, és tartsuk picit a kezeinket az étel fölött. Áldjuk meg ételeinket is étkezés előtt, s adjunk hálát értük.

Pl.
Áldott legyen minden étel! Hálásan, és szeretettel köszönöm tápláló és egészséges ételeimet (italaimat), táplálékaimat, most. 

(Lehet szólni az angyalokhoz, a Jóistenhez, az Univerzumhoz, vagy csak egyszerűen kérni az energiát, az áldást, és köszönetet mondani.)

Lehetőleg ne beszélgessünk és ne nézzünk evés közben tv-t, telefont, hanem ezekkel a tiszta gondolatokkal fogyasszuk el az ételeinket. Egy kis finom zene szintén  jó hatást érhet el, de inkább halkan, szöveg nélkül, ám mindenképpen emelő tartalmú legyen! Az ételek minősége nyilvánvalóan testünket szolgáló, energiában dús, és mennyiségre pontosan annyi, amennyi szükséges. Nem több, és nem kevesebb. Élvezzük ételeinket, egészséges, tiszta ízüket!
Pohár, étel alátétként lehet használni az Élet Virága szimbólumot, Sho Ku Rei-t, és más harmonizáló szimbólumokat, mandalákat, yantrákat is, valamint az otthonunk bizonyos helyeire is kitehetjük. 


A fürdővizünk és az energetikai megtisztulás

A még jobb eredmény érdekében, a víz-, és étel programozása mellett, zuhanyzásnál képzeljük el, ahogy szép fényesre tisztul az auránk ennek segítségével. Mossuk ki belőle a lerakódott, alacsony rezgésű energiákat! 

Ehhez is lehet használni kimondott szavakat:

Pl.: 
Áldott legyen ennek a víznek minden cseppje, tisztítsa meg testem minden sejtjét, minden részét, most! Hálásan és szeretettel köszönöm! 

Kezdjük, és zárjuk a napot áldással, hálával, meditációval. 

Figyeljük meg magunkat közben, hogy hogyan alakulunk ezen időszak alatt!

Szeretettel kívánok nagyon jó egészséget!
Budai Orsolya


Emoto vízkristályai: 


Energetikai szimbólumok: Sho Ku Rei és Élet virága


Képek forrása: Pinterest

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!