Mindennapi egészségünk

Mindennapi egészségünk

Nem csupán a léleknek, a testnek is szüksége van a megfelelő táplálásra. Azokat a praktikákat, dolgokat fogom itt megosztani, amiket használtam, használok, kipróbáltam, gyakorlok, szeretem, hasznosnak találok és szeretettel ajánlok Nektek is, hogy egészséges, minőségi életet élhessünk. . :)

Méregtelenítés

Akármennyire is odafigyelünk a táplálkozásra, a megfelelő vízfogyasztásra, a mai világban már annyi haszontalan anyag jut be a szervezetünkbe, ami káros hatással lehet szervezetünkre, bélrendszerünkre. Amennyiben a beleinkben túl sok felesleges anyag rakódik le, nem fog megfelelően működni a tápanyagfelszívódás és különböző betegségek formájában érkezik hozzánk az üzenet, hogy méregtelenítsünk, illetve figyeljünk még inkább a vitaminok, ásványi anyagok bevitelére.

Időközönként tehát érdemes egy-egy tisztítást végezni a különböző módszerekkel, melyek közül én ezeket használom/használtam felváltva:

  • búzafűlé
  • aloe vera gél
  • kovaföld
  • sassy víz
  • méregtelenítő teák

2018 egy Jang Föld év, tehát a fizikai sík még hangsúlyosabb. Ez azt jelenti, hogy érdemes még inkább a testünkre figyelnünk. Ebben az időszakban a kilók is képesek 'észrevétlenül' felkúszni, ezért még inkább nézzük meg, mi az, amit elfogyasztunk.  

Tehát figyeljünk testünkre, szervezetünkre, hiszen ha ebben az évben megfelelően foglalkozunk a táplálkozással, méregtelenítéssel, és beiktatunk némi nem megerőltető mozgásformát, nagyon jót teszünk önmagunknak, mert kialakítunk egy jó alapot. Ez most egy nagyszerű cél ebben a Jang Föld - Kutya évben, hiszen az alapozás az egyik legfontosabb feladatunk. Lehetséges, hogy kissé nehézkesen megy, lassan haladunk bizonyos dolgainkkal. Nem is szükséges szaladni, inkább a kellő odafigyelés, a "Lassan jársz, tovább érsz" szólásmondásunk hordozza az igazságot.

Kívánok Mindannyiunknak jó egészséget! :)

Orsi

Víz és étel programozása

Általam használt módszerek.

Víz programozása

A műanyag palackok rezgése nem túl jó az emberi szervezet számára, tehát a vizünket érdemes kitölteni üvegkancsóba. 

Lehet tenni a vízbe megtisztított kristályokat is, de természetesen csak olyanokat, amik vízzel is érintkezhetnek. Ezzel kifejtik a vizünkben pár óra hossza elteltével a hatásukat.

Egy tudós (M. Emoto) kísérletei alapján a szavak hatására különböző formában kristályosodik a víz. A pozitív szavakra szép, harmonikus kristályok alakulnak. 
Írhatunk tehát a kancsónkra szavakat, amikre éppen szükségünk van az életünkben. Pl. szeretet, de lehet ez egészség, vagy bármilyen más szó is, vagy akár a szív szimbóluma.

Vegyünk mély lélegzetet és koncentráljunk a koronacsakránkra! Vegyünk ismét pár levegőt úgy, hogy ezen csakrán keresztül beszívjuk a fentről áramló életenergiát. Majd tegyük a kezünket a kancsóra, vagy felé és mondjuk el a szavainkkal, illetve gondolatainkkal, hogy mivel szeretnénk feltölteni a vizünket. Hagyuk, hogy átjárják az energiák!
Lehet mindhárom dolgot egyszerre is alkalmazni. Hagyjuk állni a vizet, s pár óra múlva kóstoljuk meg! 
Naponta ezt a vizet fogyasszuk, mindenki annyit, amennyi a testsúlyához szükséges, és töltsük fel magunkat magas rezgésű energiákkal!
Arról megoszlanak a vélemények, hogy milyen vizet is használjunk. Vajon az ásványvíz, vagy csapvíz a jobb? Ezt mindenki maga dönti el.

Ételeink programozása

Mivel minden rezgés és a víz ezeket jól vezeti, az ételeket is ugyanígy programozhatjuk és feltölthetjük magas rezgésű energiával. Annyi mindenen mennek keresztül és a minőségük sem olyan sok esetben, ami a legjobb lenne a szervezetünknek, így érdemes minden étkezés előtt megemelni a rezgésszintjüket. 
Hasonlóan, mint a víznél, vegyünk mély lélegzetet a koronacsakrán keresztül és tegyük az étel fölé a kezeinket. Hangosan, esetleg gondolatban mondjuk el, mi az, amivel szeretnénk tölteni. Egyszerre ne túl sok mindennel töltsük! Válasszunk egyet, pl. egészség, s tartsuk picit a kezeinket az étel fölött. Köszönjük meg, majd ne beszélgessünk és ne nézzünk közben tv-t, hanem ezekkel a gondolatokkal fogyasszuk el az ételeinket. Egy kis finom zene esetleg még jó hatással van szintén, de inkább halkan, szöveg nélkül. 
Milyen legyen a kérés szövege? Lehet szólni az angyalokhoz, a Jóistenhez, az Univerzumhoz, vagy csak egyszerűen kérni az energiát.
Pl. Kérem ennek az ételnek egészséggel való feltöltését! Legyen így most! Szeretettel köszönöm! 
Ne áment mondjunk a végén!
Megfigyelhetjük majd, hogy 1-2 héten belül jobban érezhetjük magunkat, de 21 nap kell általában az igazi változás beépüléséhez. 

A még jobb eredmény érdekében a víz-, és étel programozás mellett, zuhanyzásnál képzeljük el, ahogy szép fényesre tisztul az auránk a víz segítségével. Mossuk ki belőle a lerakódott alacsony  rezgésű energiát! 

Figyeljük meg magunkat közben, hogy hogyan alakulunk ezen időszak alatt!

Ha valakinek van valamilyen kérdése, szívesen válaszolok akár privát üzenetben is. :)

Szeretettel:
Orsi


© Minden jog fenntartva!

© All rights reserved! 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!