hu

Shoya - Lélektükör versek


Kedves Olvasó!


Lelkünk maga a végtelen nyugalom és békesség, elfogadás és szeretet, a végtelen kiáradás. Ebben a kötetben olyan verseket olvashatsz, amik ehhez az állapothoz vezetnek el ebben a rohanó világban. Egy oázisban frissülhetsz fel, amiben saját belső világoddal találkozhatsz.

Amint ebből a nyugalomból, belső csendből kilépünk, érzelmeink hullámzásával, örvényeivel szembesülhetünk, amik olyan mélyre húznak, akár a legmélyebb óceán feneke. Ezekkel a típusú versekkel is találkozhatsz ebben a könyvben, ám végül ismét a békés kis szigeten találod magad.

Ahogy végighaladunk ezeken a csendes, és viharos utazásokon, úgy érik meg bennünk minden, és jutunk el a felismerés állapotába, amikor letisztulnak bennünk a gondolatok, s megértjük, minden így van rendben! Minden, ami velünk történik, szükséges ahhoz, hogy bejárjuk a nekünk rendelt utat és végül boldogan tekintsünk vissza életutunkra.

Ebben a kötetben tehát nyomtatásban is találkozhattok/találkozhatnak az oldalon olvasható versek gyűjteményével, melyek 2018-as, illetve korábbi évek szerzeményei. Összesen 58 vers és 14 saját illusztráció  található meg 90 oldalon. 

+ ajándék könyvjelző

A Webáruházban megrendelhető!

Utolsó darabok! 

Ára: 2800 Ft + postaköltség helyett, 

most kedvezményesen: 1800 Ft + Pk

Két könyv rendelése esetén 1500 Ft/darab + Pk

Születésnapra, névnapra, évfordulóra is tökéletes ajándék! :) 

Kérheted dedikálva, valamint ajándékba szánt könyvek esetében is személyre szólóan, a kért névre, a megbeszélt szöveggel dedikálom. 

Ezen a weboldalon, valamint a Gyöngyház című oldalamon olvasható korai verseim egy részét tartalmazza. Illusztrációim szintén itt, a Fantáziabirodalom lapfülön, illetve a Shoya Arts & Design Facebook-os oldalamon tekinthetőek meg.

A lap alján a könyv pár oldalába nyílik betekintés.


Köszönöm a megtisztelő figyelmet! Szeretettel kívánok szép napot! :)

Budai Orsolya
Shoya 
Amennyiben úgy döntesz, hogy hozájárulásoddal támogatod a munkámat, akár az alkotás, akár a weboldal fenntartása területén, az alábbi, "PATRÓNUS LESZEK" gombra kattintva teheted meg, amit hálásan köszönök! 

Ezzel az összeggel ugyanis hozzájárulsz a további igényes, értékes tartalmak megjelenéséhez a weboldalamon, Facebook oldalaimon, Youtube-on, Instagram oldalamon. Támogatod napi munkámat, s én biztosítom a fűszert az élménydús mindennapokhoz.
​Hiszen mit ér az élet, ha nincs benne szépség, feltöltődés? A művészetek, az alkotás adják a színeket. Ezt tudom nyújtani Neked munkásságommal. Szépséget, harmóniát, feltöltődést, nyugalmat, értékeket, igényes, emelő tartalmakat teszek hozzá a napjaidhoz, hogy együtt jól érezzük magunkat. 

​Szeretettel: 

Budai Orsolya

Izelítő a kötetből


Olvasói üzenetek


Szívből gratulálok, Drága Orsi! Csodás verseiddel folyamatosan a szeretetet közvetíted. Kívánok ehhez még nagyon sok erőt és boldog pillanatot! Dóri


Köszönöm szépen, Orsi! Elsírtam magam. Éppen egy meditációs könyvet olvasok, és ugyanígy kezdődik minden meditáció: Vagyok, aki vagyok.... teljesen megfogott a versed. A lelked szavai az én lelkemet is tükrözik. Mélységes mély lelki nyugalom járja át egész lényemet, és lebegek. Köszönöm Neked! Anikó


Ez egy csodálatosan szép vers! Köszönöm szépen! Ez lett az elengedő imádságom a Bátyámhoz! ️ Krisztina


Annyira megnyugtató a vers! Mintha ott lennek a vízparton ezen a gyönyörű estén! Köszönöm a szép verseket! További sok sikert! Liza


Drága Orsi! Nagyon szépek ezek a gondolatok és rajzok. Olyan jó elmerengeni az írásaidban. Annamari


Nincsenek szavak, milyen gyönyörűség hallgatni, olvasni és nézni! Köszönjük! Judit


Bársonyos érintés a lelkemnek! Olga


Ebben az őrült világban oázisként hatott rám ez a vers. Magdolna


Neked Égi Atyám, köszönettel tartozom. Ez egy szép imádság. Jó lenne, ha mindnyájan szívünkben hordoznánk, és több megértéssel fordulnánk egymás felé! Gizike


Köszönöm ezt a szép verset. Hálás vagyok, hogy megint megszerettem a verseket! Ilonka


Gyönyörűszép vers, gratulálok! Ismét megdobogtatta a szívemet. Nagyon tetszett! Tisztelettel: Marika© Minden jog fenntartva!

© All rights reserved!