Shoya - Lélektükör versek


Kedves Olvasó!


Lelkünk maga a végtelen nyugalom és békesség, elfogadás és szeretet, a végtelen kiáradás. Ebben a kötetben olyan verseket olvashatsz, amik ehhez az állapothoz vezetnek el ebben a rohanó világban. Egy oázisban frissülhetsz fel, amiben saját belső világoddal találkozhatsz.

Amint ebből a nyugalomból, belső csendből kilépünk, érzelmeink hullámzásával, örvényeivel szembesülhetünk, amik olyan mélyre húznak, akár a legmélyebb óceán feneke. Ezekkel a típusú versekkel is találkozhatsz ebben a könyvben, ám végül ismét a békés kis szigeten találod magad.

Ahogy végighaladunk ezeken a csendes, és viharos utazásokon, úgy érik meg bennünk minden, és jutunk el a felismerés állapotába, amikor letisztulnak bennünk a gondolatok, s megértjük, minden így van rendben! Minden, ami velünk történik, szükséges ahhoz, hogy bejárjuk a nekünk rendelt utat és végül boldogan tekintsünk vissza életutunkra.

Ebben a kötetben tehát nyomtatásban is találkozhattok/találkozhatnak az oldalon olvasható, és még meg nem jelent versekkel. Összesen 58 vers és 14 illusztráció  található meg 90 oldalon. 

+ ajándék könyvjelző

Az alábbi megrendelő lapon, valamint email-ben az orsolya.fbudai@gmail.com címen lehet rendelni. Könyvesboltokban egyelőre nem kapható.

Utolsó darabok! 

Ára: 3500 Ft + postaköltség helyett, 

most 15%-os kedvezménnyel 2800 Ft + 700 Ft postaköltség

Most: Két könyv rendelése esetén 2700 Ft/darab + 900 Ft postaköltség

Postázás európai országokba: 2500 Ft

Születésnapra, névnapra, évfordulóra is tökéletes ajándék! :) 

Lehet kérni dedikálva, valamint ajándékba szánt könyvek esetében is személyre szólóan, a kért névre, a megbeszélt szöveggel dedikálom. 

Ezen a weboldalon, valamint a Nyári Zápor, felhőköntös, szellőtánc című Facebook-os oldalon olvasható verseim egy része. Illusztrációim szintén itt, a Fantáziabiradalom lapfülön és a Shoya Illustrations Facebook-os oldalamon tekinthetőek meg.

A lap alján bele lehet tekinteni a könyv pár oldalába.


Köszönöm a megtisztelő figyelmet! Szeretettel kívánok szép napot! :)

Budai Orsolya
Shoya Amennyiben támogatnád a munkámat, akár az alkotás, vagy a weboldal fenntartása terén, ezt az alábbi "Become a patron" gombra kattintva teheted meg. Ez egyenesen a Patreon oldalára visz, amely azért jött létre, hogy az alkotókat összehozza a támogatókkal.

Hálásan köszönöm a segítségedet! :) 

Előrendelés

Kérem, adja meg adatait és felveszem Önnel a kapcsolatot. :)

Izelítő a kötetből


Olvasói üzenetek


Szívből gratulálok, Drága Orsi! Csodás verseiddel folyamatosan a szeretetet közvetíted. Kívánok ehhez még nagyon sok erőt és boldog pillanatot! Dóri


Köszönöm szépen, Orsi! Elsírtam magam. Éppen egy meditációs könyvet olvasok, és ugyanígy kezdődik minden meditáció: Vagyok, aki vagyok.... teljesen megfogott a versed. A lelked szavai az én lelkemet is tükrözik. Mélységes mély lelki nyugalom járja át egész lényemet, és lebegek. Köszönöm Neked! Anikó


Ez egy csodálatosan szép vers! Köszönöm szépen! Ez lett az elengedő imádságom a Bátyámhoz! ️ Krisztina


Annyira megnyugtató a vers! Mintha ott lennek a vízparton ezen a gyönyörű estén! Köszönöm a szép verseket! További sok sikert! Liza


Drága Orsi! Nagyon szépek ezek a gondolatok és rajzok. Olyan jó elmerengeni az írásaidban. Annamari


Nincsenek szavak, milyen gyönyörűség hallgatni, olvasni és nézni! Köszönjük! Judit


Bársonyos érintés a lelkemnek! Olga


Ebben az őrült világban oázisként hatott rám ez a vers. Magdolna


Neked Égi Atyám, köszönettel tartozom. Ez egy szép imádság. Jó lenne, ha mindnyájan szívünkben hordoznánk, és több megértéssel fordulnánk egymás felé! Gizike


Köszönöm ezt a szép verset. Hálás vagyok, hogy megint megszerettem a verseket! Ilonka


Gyönyörűszép vers, gratulálok! Ismét megdobogtatta a szívemet. Nagyon tetszett! Tisztelettel: Marika© Minden jog fenntartva!

© All rights reserved!