hu

5 év

2023.10.04

5 éve született az indíttatás. Út a Lélekhez. Ez lett az oldal első neve. Majd folytatódott az út, s megszületett a Lélekotthon. Az Otthon, ami bennünk van. Egy olyan hely, ahol minden megvan a jóllétünkhöz. Ahová - ha elkalandozunk is -, öröm visszatérni. Ez eredendően nem fizikai hely. A fizikai hely, a fizikai otthon csupán egy részét tudja visszatükrözni. Annál sokkal több. Hatalmasabb. Kiterjedtebb. Egy egész világnyi. Egy Univerzumnyi tágas, csodálatos tér. Mindannyiunké. Határok, parcellázott területek, kerítések, falak nélküli. Végtelen. Érezzük, s a 'valóságba' rezonáljuk. Akár falak közé, akár a mező közepére. Egy bizonyos. Mindannyiunknak Van, és Egy forrásból táplálkozik. Folyamatosan olyanná alakul, amilyen választást hoz(t)unk.
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Alakuljon számunkra mindig minden a legjobb úton és módon! Hálás szívvel köszönöm!

 
Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign #Pinterestpic

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!