hu

A Batyu

2023.12.29

Nagyon sok ember ideges, feszült, bennragadt frusztrációkkal terhelt, s ezeket tudattalanul, vagy esetlegesen tudatosan is továbbadja, átadja másoknak. Ezzel csupán azt éri el, hogy bár pillanatnyilag úgy tűnhet számára, hogy leadta a 'batyut', ám mivel ez így valójában letehetetlen, újra és újra el kell játszania a 'játékot'. Mivel ez leginkább a pokolban való létezéssel egyenlő, így egy idő után őt is egyre inkább gyötri a történet, s jobbik esetben rájön, hogy nem így kell tennie. Nem kell folytatnia a sort, mint inkább megszakítani azt, és új játékot nyitni. Másképpen feloldani a benne dúló viharokat.
Ez a tudatosság útjára való lépés. Amikor felismeri, hogy mit okoz magának és másoknak is a környezetében. S ekkor kezdődik igazán az élete, s nem csupán az övé.
Ez egy nagyon szerencsés eset, amikor valaki már megélheti ezt. Azonban sokszor, egy élet alatt sem érkezik el ez a felszabadító élmény.
Mégis, érdemes megfigyelni a cselekvéseket.
Amennyiben valaki éppen az átvevő szerepét játssza, mert nem szeret nemet mondani, konfrontálódni, túlságosan jószívű, s engedi a másikat rajta kiélni a feldúlt érzéseit, akkor bizony itt is rá kell nézni a szituációra, mert egészségesen erre nemet kell mondani. Ez sokszor nem könnyű, s általában nem is egyszeri történés, hiszen számos mellékérzés kíséri, s kell hozzá elég lelkierő. Apránként azonban betelik a pohár. Megtörténik a felismerés és a cselekvés. A feladók általában harcolnak, taktikáznak, hogy visszakapják az áldozatukat, de ekkor már megtörténik az elhatározás. Ekkor kell megmaradni emellett.
Ugyanakkor, mind a 'feladónak', mind az 'átvevőnek' ez a változás adja a lehetőséget egy új körre. Új életszakaszra.
A Nem-esedés. Az a legszerencsésebb, amikor a fent említett módon, az átadó fél is ráébred, felismer, megért, s ő is nemet mond az általa cipelt teherre.
Ennek előbb-utóbb mindenképpen meg kell történnie. Mindenki érdekében. Hiszen felszabadul a családi vonal. Ezt kell meglátni, megengedni a gyógyulást, valamint hálát adni érte szívből.
Hálával és szeretettel.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#HubArtsPhoto #ShoyaArtandDesign
#leeds #bramleypark #uk

Amennyiben írásom számodra is hasznos volt, segített, bármennyi jót is hozzáadott a napodhoz, s kifejeznéd köszönetedet, én is hálával köszönöm, hogy támogatod alkotói/írói munkásságomat. 

Pénzmag - sok kicsi (is) sokra megy jeligével.
https://www.donably.com/shoya-art


Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!