hu

A Forrás 'Szeretete' végtelen

2024.02.19

...mert semmi és senki nem pótolhatja azt a szeretetet, ami 'nem lett megadva'.
Egyetlen A Forrás, amely ki nem apad, ám ennek áramlását meg lehet tagadni. Szabad akaratból. Egy ideig. S erre csak az ember képes. Érzelmi sérülései okán, falakat húz maga köré. Érinthetetlenné válik mások számára. Elhatárolja önmagát a szeretettől, s nem áramoltatja, nem adja tovább magán keresztül. S azt gondolja, hogy ez így jó. Kinek? Generációk gyilkos kínja ez. Szenvedések hosszú folyama kígyózik családokon keresztül. Anyáról fiúra, leányra száll.
Majd születnek gyermekek, akik változásokat hoznak. Olyan temérdek szeretetet képesek megmozgatni, ami eget-földet renget.
...ám Azt A Szeretetet, ami 'nem lett megadva', nem lehet pótolni. Senki, soha nem tudja pótolni. Pedig sokan teszik. Sokan próbálják.
Azonban...
Meg kell tanulni máshonnan meríteni.
Meg kell tanulni felfedezni A Forrást.
Meg kell tanulni áramoltatni a tiszta szeretet energiát.
Ám ahol ez nem volt meg, ahol éppen csak némi kedvesség, némi simogatás, némi ölelés, némi visszaigazolás volt a szeretetre a szülő és gyermek között, vagy éppen nem is volt ebben részük, ott bizony komoly tudatosságot igényel az út. S nem is mindenkinek sikerül élete folyamán rálelni.
Előbb-utóbb persze mindenki visszatér a Fénybe, a Forrásba, A Szeretetbe, ám még ez előtt kellene ezt meglátni, s megtenni a lépéseket, melyek a szívbe vezetnek.
Szeretni azonban tanulni kell. Azt is, hogy hogyan adjuk, azt is, hogy miként fogadjuk.
Mert megadatnak a lehetőségek. Azonban a választás szabad akaratból történik. Éppen 'az adott út végéig'. Addig és nem tovább. Ez az idő adatik számunkra, hogy szeressünk. S ha mégsem ezt választjuk? Az Univerzum mindettől függetlenül tovább működik.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#ShoyaArtandDesign

Amennyiben írásom számodra is hasznos volt, segített, bármennyi jót is hozzáadott a napodhoz, s kifejeznéd köszönetedet, én is hálával köszönöm, hogy támogatod alkotói/írói munkásságomat. 

Pénzmag - sok kicsi (is) sokra megy jeligével.
https://www.donably.com/shoya-art


Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!