hu

A  jelenben vagyok, Önmagam vagyok

2023.11.15

A változás, átalakulás megélése nagyszerű lehetőség az életünkben. Megfigyelhetjük azonban, hogy sokan nem szeretik, mások viszont természetesnek tekintik, sőt! Átadják magukat a transzformáció 'örömeinek'.
- A Jelenben vagyok. A Mostban vagyok. Önmagam vagyok. Vagyok.
Ok! Ez így szépen hangzik, de hogyan lehetséges önmagunknak lenni? Valójában nagyon egyszerű, mégis, egy ideig, amíg erre törekedni akarunk, amikor elkezdünk önkeresni, akkor, azon a ponton változtatni akarunk egy, helyzeten, 'külső' körülményen. Meg akarunk! változni. Ez nagyszerű első lépés! Azonban, egy másik ponton rájövünk, hogy ez tulajdonképpen ellentétes törekvés azzal szemben, amit valójában tennünk 'kell' ehhez. Ez ismét nagyszerű lépési lehetőséget ad számunkra. Egy 'újabb' megtapasztalási szintet,önmagunkból.
A 'cél' irányába tehát, inkább az elfogadás, az önmagunk éppeni állapotának meglátása, elfogadása vezet, majd annak felismerése, hogy a megengedés állapotában meglátjuk a 'jelenlegi' arcunkat, s a 'jövőbeni' egy-egy pillanatnyi állapotát. Megengedjük hogy ezek az állapotok jelen legyenek az életünkben. Meglátjuk a folytonosságot a létben. Hiszen nem csupán egy cél, mint inkább a folyamat a lényeg. Megszeretjük azt, ahol éppen tartunk, s tudatában vagyunk annak, hogy merre 'haladunk'. Érdekes ez, mert valójában nem mi haladunk, hanem egészen egyszerűen érezzük 'mindenkori' önmagunkat, s ehhez igazodunk. Mindig pontosan ahhoz az énünkhöz, aki lehetünk, aki már Vagyunk. Ehhez az időt ki kell vonni a képletből. És igen. Ezt nem lehet erőltetni, vagy kiakarni. Ez egy gyönyörű, önátadásban történő folyamat.
Akkor is, ha az agy másképpen értékeli adott momentumokban a megtapasztlás milyenségét. S természetesen, értékeli a huncut. Ezt szokta meg. Nos, jó hír, hogy gyakorlással ezt is ki lehet vonni a képletből.
Az agyunk akarása miatt zavarossá válhat a történet. Ám, ez más, mint a belső motivációnk érzete, ami egyébként valamilyen módon hasonlatos az akarás érzéséhez, viszont, ez sokkal több, sokkal mélyebb, sokkal kitartóbb, sokkal rálátóbb. Így ébredünk rá, hogy mik azok a dolgok, amik ténylegesen a mieink, amelyek igazán 'előre' visznek. Ezáltal, pillanatról - pillanatra, időről-időre egyre kiterjedtebb, kiteljesedettebb állapot tapasztalható meg. Ehhez kell némi bátorság is, hiszen folytonosan ki-kilépünk a keretből. A normából. Azonban, mégis egyfajta egyensúlyban maradhatunk.
Az összélmény, amit ennek felismerése, megtapasztalása ad, már nem pótolható mással.
A 'változás', a folytonos transzformáció tehát egyfajta tánc, szinkronban levés, együtt, egy ütemben mozgás az Univerzummal. Olyan érzés, mintha egy tökéletes mintázat részeként hullámoznánk.
No és persze, gyakorolni kell, hogy minél több időt tölthessünk ebben az emelkedett állapotban.
Hálával és szeretettel.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign #HubArtPhoto
#kirkstallabbey #leeds #uk #england

Amennyiben írásom számodra is hasznos volt, segített, bármennyi jót is hozzáadott a napodhoz, s kifejeznéd köszönetedet, én is hálával köszönöm, hogy támogatod alkotói/írói munkásságomat. Pénzmag - sok kicsi (is) sokra megy jeligével.

 
https://www.donably.com/shoya-art


Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!