hu

A legjobb megoldás Létezik

2023.02.06

Amikor az egyik 'fél' érzelmileg nem tud jelen lenni a kapcsolatban, ott nincs meg a teljesség, hiszen csak fizikálisan lépett be. Ebben az esetben, a társ kitartó szeretete hozhat eredményeket, s látszólag megindul a változás az Egy-ség felé. Azonban, ha ez a 'félig belépett' személy korábbi megtapasztalása olyan mértékű, amelyben egyáltalán nem volt része gyermekként érzelmi biztonságban (meg volt vonva szeretet, sőt akár fizikai bántalmazás is történt), az tartós eredményt általában nem teremt. Hiszen, ha kintről táplált az a figyelem, amit valaha nem kapott meg, s továbbra is ezen marad a hangsúly, tehát a felismerés nem születik meg, akkor bármennyi szeretettel lehet locsolgatni, olyan, mintha feneketlen kútba öntögetnénk. Ezekben a helyzetekben sokáig meg lehet maradni, bízva a helyzet javulásában, s ezzel ki is alakul egy bántalmazó kapcsolat. Nyilvánvalóan, mindkét oldal azért lépett ebbe a társságba, mert meg kell tanulni erre nemet mondani, ebből kilépni. Ezt lehet többféleképpen is, de legalább az egyiknek fel kell ébredni a 'vakságból'. Általában, a bántalmazott ébred elsőként (természetesen, mindkét fél az, viszont itt a jelenlegi helyzet szerint tekintjük).
Azonban, amennyiben az érzelmeit elfojtó személy (magát nem látja ennek, ám ugye családi mintában ezt tapasztalta, s általában látható) felismeri és főleg tudatosítja ezt a tényt önmagáról, nem marad öntagadásban, abban az esetben, beléphet a kapcsolatba, teljes egyénként, viszont kitartóan 'dolgoznia' kell magán.
Másik esetben, ha ezt fel is ismeri, de nincs benne elég motiváció önmaga iránt, mert ehhez kevésnek érzi magát, s a másik személy már nem tudja tovább táplálni, akkor kihuny a tűz.
Harmadik esetben, egyáltalán rá sem lát a dolgokra. Ilyenkor mindenképpen megszakad az a kapocs, ami tulajdonképpen soha nem is jött létre, hiszen pontosan erről szólna a történet.
Itt még mindig két irány lehetséges. Az egyik, hogy egymás mellett szenvednek tovább (nagyon sok ilyen házasság van), akár szenvtelenségben, akár harcban egymással (ilyen is sok van) a másik pedig, hogy kilépnek abból, ami létre sem jött igazán (ez lenne ezen a ponton a megoldás), viszont a tanulságot mindenképpen le kellett vonni.
Ugyanis, azt fel kell ismerni, hogy minden ilyen esetben érzelmi bántalmazás történik - s bár valahol, szellemi magaslatokban mindkét ember tudja a történet kimenetelét, hiszen a nagy cél érdekében vagyunk itt mindannyian, fizikai szinten ez a megélés nehéz. Ezt fel kell tudni dolgozni. A hogyanra kell ezután ráérezni. Bízva és tudva, hogy megérkezik, megvan egy szebb, egy jobb, egy magasztosabb valóság.
Hiszen mindennek értelme van, így az ilyen típusú sorsfeladatoknak is. Ezekből a súlyos helyzetekből pedig, csakis a hit képes kiemelni. S a hogyan megérkezik.

Megerősítő mantra:
A KIALAKULT ÉLETHELYZETEMRE A LEGJOBB, LEGPOZITÍVABB MEGOLDÁS LÉTEZIK.


Szeretettel kívánok mindenkinek erőt és hitet a legjobb, legpozitívabb megoldásokhoz, továbblépésekhez, egységben beteljesedett életekhez!
Budai Orsi
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben
#pinterestfotó

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!