hu

A Rendelt Idő

2024.02.04

Mert mindennek eljön a rendelt ideje. Ami nem kell, hogy örökké tartson, az nem fog. Bármit is teszünk bele, vagy ellene. S vannak dolgok, amiket az ember nagyon szeretne, hogy jelen legyenek. Mindennél jobban. Sokáig. Emberek, akiket szeretünk. Életünk részei, hosszabb-rövidebb szakaszokon. Beleívódnak a húsunkba, a vérünkbe. Ahhoz, hogy különválhassunk tőlük, ki kell szakítani azt a darabot. De vajon lehetséges ez? Egy ponton túl már teljesen nem lehet. Egy bizonyos rész mindig velünk marad. Mindig. S mégis, van, amikor el kell engedni őket, mert nem mehetünk tovább azon az úton. Mert felemészt. Mert megöl mindenkit és mindent a szomorúság. Hiába teszünk bele még többet, még több figyelmet, még több szeretetet, még több türelmet, még több bármit. Nincs vége. Soha nem tölthetjük fel a törött korsót, amit már megragasztani nem lehet. Mert eljön a pont, amit soha nem gondoltál. Legalábbis, bíztál abban, hogy lehet másképp. Újra és újra. S végül fel kell ismerni az elkerülhetetlent.
Ám ezen a ponton, ez még mindig fájdalmas.
Itt még a napok a felismerésekről szólnak. Arról, hogy az új valóság igenis létezik, s minden nap betöltődik a tudatba. Az agy tiltakozik, ám a tudatnak el kell fogadnia azt, ami úgyis eleve elrendelt volt. Csak ő nem akarta látni. Ő jobban akarta tudni, csinálni, mindent megtenni. A végtelenségig. Jobbá formálni, megmenteni valamit, ami lehetetlen küldetésnek bizonyult.
Igen. Van ilyen. Vannak ilyen történések, helyzetek az ember életében.
S ezután mi az ami van?
Hm. Nos, számára vagy az élet, vagy a halál.
Mert maga az Élet megy tovább. Csupán az a fontos, hogy tudunk-e csatlakozni hozzá. Megtaláljuk-e az új értelmet? Tudjuk-e újrakezdeni 30-50-70 éves korban is? Akarunk-e? Van-e elég kapaszkodónk?
S van, akinek ez meglesz, van, akinek nem. Van, aki nem képes, van, aki igen. Van, akinek az van megírva, hogy nem megy tovább, van, aki felfedezi a még parázsló erőt magában. Csendben. Napról-napra. S feldolgozza a fájdalmakat, hogy valami jobb születhessen, mint ami volt.
Nos, valahogy így....


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#ShoyaArtandDesign

Amennyiben írásom számodra is hasznos volt, segített, bármennyi jót is hozzáadott a napodhoz, s kifejeznéd köszönetedet, én is hálával köszönöm, hogy támogatod alkotói/írói munkásságomat. 

Pénzmag - sok kicsi (is) sokra megy jeligével.
https://www.donably.com/shoya-art


Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!