hu

A Teremtés természet-es

2023.08.19

Életünk egy-egy pontján ráébredünk, hogy a Teremtés teljesen természetes, mindennapi dolog. Az élet szerves része. Így működünk, így lettünk teremtve. Alkotjuk az életünket. Mindannyian. Azonban nem mindegy, hogy miből mi jön létre. Hiszen ez a készletünktől függ. A gondolati, érzelmi, szellemi raktárunktól. Amennyiben az alapanyag nem a szív teréből, szeretettel töltve indul útjára, hanem korábbi, alacsonyabb rezgésű mintázatból ered, illetve ezeket kevergetjük, akkor abból kis 'fekete krampuszok' bújnak ki.
A szív energiamezejéből mintázva azonban, csodaszép dolgok látnak napvilágot, s elégedettséggel töltenek el bennünket, mert jó célokat szolgálnak. Közös célokat, amik sokak javát szolgálják. Amelyeket a lélek dédelget, s az ember megvalósít.
Különleges dolog ráébredni arra, hogy mindig is megfigyelhettük ezt, részt vehettünk, vehetünk benne, csupán a mikéntje a fontos! Az, hogy mi miként alakítjuk, s természetesen, ennek az eredménye. A köztes rész pedig szintén a saját élettapasztalatunkat gyarapítja.
Olyan ez, mint a varázslótanonc, akinek birtokában van a Tudás, ám még tanulja, tapasztalja erejét. Rá kell éreznie, hogy micsoda felsőbb Erő van a 'kezeiben', az energia rendszerében, s hogyan tudja azt jól kamatoztatni, megnyilvánítani.
Ez azért is fontos, mert a magas szinten való 'Teremtés' (valójában egyfajta együttműködést jelent) nem arról szól, hogy csak úgy kitalálunk dolgokat és elkezdünk vaktában teremtgetni, mindenki amit épp gondol, mert ettől egyfajta káosz alakulhat ki. S ki is alkul bizonyos szinten, azonban ne azt várjuk egy hatalmas intelligenciától, hogy majd bármit enged elburjánzani, a rendben felépített rendszerében. Nyilván, bele van kalkulálva ez is. Minden Is.
Ugyanakkor, fontos arra ráérezni, ami a mi 'valóságunkban' Van. Ez nem egyenértékű a szemmel látottakkal. Tehát, ez egyfajta érzékelésnek a tudását, gyakorlatát feltételezi bennünk, ami művelhető, finomítható, s éppen ezért, ez is a feladatunk. Minél magasabb szinten megélni, rezegni. Képezni ezt a nagyszerű ajándékot, tehetséget, képességet magunkban. Minőségi dolgokat létrehozni, leképezni a valóságba. Ez pedig a fizikai síkon az idővel is összekapcsolódik. Valójában a 'Nagy Folyamat' része, s úgy működik, mint akár a kertben való ültetés, egy ház megépítése, egy kisbaba testünkben való kihordása, megszületése. Vannak azok a folyamatok, amiknek már pontosan, de legalábbis, hozzávetőlegesen tudjuk a kiforrási 'idejét', s vannak, amiknek (tudatosan még) nem tudjuk. Legalábbis, az agyunk szeretné kiszámítani ezeket az időpontokat (sürgeti, vagy késlelteti), ám az isteni időzítést az agy nem mindig tolerálja.
Pedig pontosan erre tanít, emlékeztet minket minden történés, hogy ebben bízzuk, higgyünk, engedjük végbemenni, s még inkább, érzékelésünkkel Teljes Tudatban (Tudatunkban) legyünk a 'még' fizikai szemmel láthatatlan, de már egyébként, a szellemi térben létező dolog, esemény meglétét illetően. Ez valóban nagyfokú jelenlétet feltételez.
Van erre a horoszkópunkban (akiknek van) egy csodaszép, úgynevezett, Teremtő oppozíció. A Majom és a Tigris együttes megléte adja ezt a lehetőséget, hogy megtapasztalhassuk a Teremtés eme 'varázslótanoncos' mivoltát. Nyilvánvalóan, azon személyek, akiknek a képletében ezek az állatok megvannak. Ebben a minőségben gyönyörűen meg lehet figyelni az egészet. Alacsonyt és magasat, krampuszokat és gyémántokat, mások és magunk teremtményeit, az 'idő' vonatkozásait, a türelmet és türelmetlenséget, a kitartás, a szorgalom, a sok beletett magas rezgésű energia sikerét, stb., s levonhatjuk a konklúziókat. Mert van bőven. Ezek adják a lehetőséget valami nagyon jóra, magasztosra.
Még ebben a hónapban (augusztus, illetve szeptember első pár napja), a Majom van jelen, így akiknek megvan ez a két, fent említett állat, érdemes megfigyeléseket tenni ebben az ügyben.
Akiknek 'csak' Tigris van a horoszkópjukban, Ők is legyenek figyelmesek erre. S ennek mentén, minden évben az augusztus elejétől, a szeptember elejéig terjedő időszakra. (Párkapcsolat, kapcsolatok is adhatják erre a lehetőséget, amennyiben az egyiküknek az egyik, a másikuknak a másik állat szerepel a képletében.) Lényeges a felismerés, és a működtetés gyakorlása, szintemelése.
Ajánlott figyelni magatokat, a történéseiteket, a gondolatokat, érzelmeket, mintázatokat, ismétlődéseket, magatokban, a családban, a környezetben. Mik azok, amik megérintenek? Mik a reakcióitok ezekre? Mi ennek a következménye? Jó-e ez így számotokra? Hogyan lehet ezt módosítani? Milyen módszerekkel lehet emelni ezeken, hogy tisztább, szebb legyen a kép, az élet. Mert lehet. Csupán figyelni kell, s rálátni a 'huncutságokra', nemet mondani rájuk, majd alakítani egy másik irányba. S arra mondani Igent! Mindezt türelemmel, kitartással, szorgalommal, együttműködve a felsőbb énnel. S ez Munka. Belefektetett, megtérülő energia.
Szeretettel kívánok Mindannyiunknak minden jót, a legjobb rezgéseket, s az ebből adódó szép teremtéseket, terméseket, eredményekben való gyönyörködést!
Kalkulátor a horoszkópok megtekintéséhez:
https://kinaiasztrologia.com/kalkulator/kinai_horoszkop_kalkulator.html?id=1&YE=2023&MO=8&DA=15&HO=14&MI=34&CI=Budapest&NA=Mai%20nap%20horoszk%C3%B3pja&GE=-1&TU=false&CST=0


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!