hu

Ami Van, az Van

2023.08.11

Fontos látnunk, hogy bizonyos dolgok, amiket szeretnénk elérni az életünkben, amik belső vágyként megfogalmazódnak bennünk, amik felmerülnek képzeletünkben, gondolatainkban, ezek (már) Léteznek. Nem kell küzdenünk, hogy elérjük őket. Sőt! Minél inkább küzdünk, annál nehezebb. Lényegesebb, hogy megtanuljunk más szemszögből látni. Egyfajta fordított gondolkodásmódot kell elsajátítanunk. A Felsőbb én, a Teremtő, az Univerzum, stb. szempontjából kell tekintenünk mindent. S azokat a dolgokat, gondolatokat, szemléletmódot kiiktatni, amik tulajdonképpen hátráltatják a megvalósulást. Ez egy folyamat. Minden egy folyamat, egy nagy egész és sok kisebb folyamat része. Legalábbis, így érzékelhetjük fizikai szinten, hiszen minden egyes mozzanat sok más mozzanattal függ össze. Ez alkotja az Egészet. Így áll össze. Pontosan akkor és úgy, amikor az 'megérett'.
Ezért fontos látnunk, hogy hol tartunk éppen ebben a folyamatban. Mit is szeretnénk elérni, ami valójában (már) Van, Létezik. Amennyiben az érzékelésünk túlságosan fizikai, csak az orrunk előtt lévő fizikai valóságot észleljük, ám amikor ez az érzékelés fejlődik, ráérzünk a 'láthatatlanra', a Létezőre is.
Ez a 'finomabb érzékelés' sok embernél már eleve adott, így tudatos szintre kell emelni (nyilván, aki még ezt nem tette).
A fizikain túl észlelhető Valóság látása tehát minden egyes vakfolt kiiktatásával egyre tisztább, egyre teljesebb. A mindennapi meditáció, az energetikai rendszerünk átalakítása, a tudatszint bővítése, ebben nagy segítségünkre van. S akiknek van füle a hallásra, s szemük a látásra, most is előre lépnek.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm #hála #dolcevita #ShoyaArtandDesign #Shoyaphoto 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!