hu

az IDŐ...

2023.06.05

...és az IDŐ!
Mert el lehet gondolni 'jó időpontokat' a megvalósulásokra, ám az elme sokszor nem azt az 'időt' választaná, amit az ELRENDELÉS tesz.
Mert mindennek van ELRENDELÉSE. Akkor is, ha ez esetleg a furfangos agytekervényeknek nem tetszik. Így valójában, nincs idő, csupán 'történési pontok' léteznek. A megérzéseknek való önátadás magasabb tudatszinten rálátással, együttműködéssel társul, alacsonyabb tudatszinten sodródásnak, esetleg az élet, a sors fintorainak gondolhatjuk őket.
A lényeg azonban, hogy valóban, mindig minden - a számunkra és a történet minden összeható szereplőjének számára - a legjobb, a legtökéletesebb időben történik. (Az egó, bizonyos szinten, nem az együttműködésről, hanem az önös ösztönről szól.) Az isteni időzítésekre ráébredt személyek megláthatják azokat a lehetőségeket, amik a legjobb irányba vezetik. Így társul két erő. Elme és a Felsőbb Tudat.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Hubartphoto #Shoyart #Zara #Pandora

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!