hu

Bántalmazottak

2023.09.12

Amikor a szakdolgozatomat írtam Esélyegyenlőség témakörében, talán akkor szembesültem először olyan bántalmazott gyerekekkel, fiatalokkal, akik teljesen természetesnek vették azt a típusú életet.
Az interjúk alatt például volt, aki elmesélte, hogy: Tudod, nem csak tenyérrel vert az apám, mint a kisgyerekeket, hanem ököllel. S hosszan beszélt erről. Ledöbbentem, ahogyan ez megtörtént vele, s hogy mennyire magától értetődő volt a szemében a kisgyerekek verése.
Majd láttam, hallottam további sztorikat a későbbiekben, mint segítő is, mint barát, és több más módon. Sok ember bízta rám a titkát, s én nem fedtem fel senkiét.
Kapcsolatba kerültem sok emberrel, akik bántalmazottak, s igyekeztek valahogyan kiszabadulni a 'múlt', az emlékek karmaiból. Többeket vertek gyermekként, s voltak, akiket molesztáltak, megerőszakoltak a szülők, nevelőszülők, s vannak, akik felnőttként is megélik, tovább élik ezeket a bántalmazásokat. Tudom. Látom. S részben átéltem más emberekkel együtt ennek a traumáját. Magát, a traumatikus emlékképet, és az ehhez tartozó érzést. (Tisztán érző képességemmel, mely akkor még tudatlan, kiműveletlen volt.)
Nem a szívem csücske ezekről a témákról írni, beszélni, mégis újra és újra elém jön, hogy szavakba foglaljam az üzeneteket.
Nem mondhattam el senkinek, elmondom hát mindenkinek...
Talán, segíthet még sokaknak rálátni helyzetekre, hogy tisztábban láthassunk mindannyian. Azonban az bizonyos, hogy előbb-utóbb ki kell szállni ebből a rendkívül alacsony körforgásból mindenkinek, aki még benne ragadva szenved egyik, vagy másik oldalon.
Vannak olyan lélekvállalások is, amikor nem testi, hanem lelki sérüléseket hurcolsz, mert érző vagy, s rajtad keresztül áramlik a sok traumatikus élmény. Ezeken az érzéseken keresztül tudsz rálátni önmagadra, a működésekre, a megoldásokra, és segíteni. Magadon, hogy emeld a rezgésed, és másokon, hogy segítesz a felismerésekben. Akik ilyen folyamatokban, leszületésekben vannak, s éppen nyílik a tudat a megértésre, kell a segítő szó, sugallat, támogatás, hogy nem vagy egyedül, nem vagy elveszve, csak épp meg kell értened a miérteket, és alakítanod magad.
Egy adott ponton megérkezik a felismerés, hogy nem kell mindent átérezned, felvenned, mintinkább bizonyos módon el kell távolodnod a problémától, ugyanis csak bizonyos rezgéstérben lehet felülemelkedni, majd segíteni.
Ehhez el kell engedni sok mindent. Érzéseket, embereket....
Tudatosodni, és emelni, emelni a rezgésszintet.
Kedvesek!
Bántalmazásban élni nem normális. Ez már önbántalmazás. Tudok ilyen esetekről is, amikor ezt tanították meg a gyereknek, hogy magát üsse meg. Büntesse magát, azért, amit tett, mert a szülő szemében az rossz. Mi alakul ebből? Borzalom. Ám ezekből ki kell lépni! Mert rezeg az emberek energiaterében. Nagyon-nagyon sok ember energiaterében rezeg, s akik az érzékelésre születtek, ezt érzik. Nekik is tisztítani kell.
Mivel gyermekkorban az éppen kialakuló tudat elkezd a környezetből egyfajta képet felvenni, azt gondolja, az a természetes, amit lát, amit érez. Mivel kicsi, azt gondolja, hogy tehetetlen. Ez aztán rögzül és az energia/érzelem test hordozza, majd adott pontokon bekapcsol, hogy ki tudja oldani. Ehhez azonban felismerés kell. Mert jönnek a helyzetek, ismétlődnek. Mások az arcok, de a szituáció hasonlatos, és az adott, fizikailag felnőtt, de belül gyermek emberből kialakul egy újabb bántalmazó, vagy egy áldozat, esetleg felváltva megélve mindkét szerepszemélyiség.
Tudod, nem kell megélned ezt egész életedben!
Felnőttél. Jön a helyzet. Arra figyelmeztet, hogy fel kell dolgoznod a korábban látottakat, hallottakat, átélteket. Amennyiben áttételesen élted a traumákat, azokat is ki kell dolgozni.
A fontos azonban a tudatosítás! Ami volt, ami történt anno, az már elmúlt. Kicsi voltál, s nem tudtál védekezni. Azt sem tudtad, hogy egyáltalán kell. Tehetetlen voltál, s ez akkor normális volt számodra. Ne tagadd le, nézz rá, kezdd el elfogadni a történteket, s feldolgozni amennyire tudod. Kérj segítséget szakembertől! Olvass ebben a témában! Nézz videókat!
Felnőttél. Már nem vagy tehetetlen, vannak megoldások, lehetőségek, csupán a kiskori félelmed tart ebben a látásmódban. Beszélj róla! Mondd ki! Add ki a dühödet, a frusztrációt, a feszültséget. Ne tárold tovább, mert beteggé tesz Téged és a környezetedet is. Leadod a párodnak, a gyerekednek, a barátaidnak, a kollégáidnak....mert rezeg. Ezek rezgések. Energiák. Érezhetőek. Sűrűek. Feketék. Ahol a megbeszélés nem volt divat, ott még több gyűlik belőlük. Beszélj! Mondd ki!
Amint elkezded ezeket feldolgozni és magadat felszabadítani, s arra rálátni, hogy ha éppen ide elérkeztél, akkor van erre megoldás is. Hoztál ehhez eszközt. Ez teljesen biztos. Ekkor kérheted az Univerzumból/ a Térből/A legfelsőbb énedtől, Istentől a megoldásokat, és hidd el, megjönnek. Mert ez is energia. A különbség az, hogy ez tiszta. Fényes. Könnyed. Felszabadító. Megkönnyebbülést hozó.
Csak legyél nyitott szemmel, füllel!
Ez az első cselekvés, amivel megváltod magadat. Magadat.
S a gyógyulási folymatban, ha kell, határolódj el a bántalmazóktól. Oda is eljutsz majd, hogy kitisztítod a szívedből a sérelmeket, ám erre is időt kell áldozni. Foglalkozz magaddal! Ez a kulcs. A saját belső világod átalakítása. Minden megoldás megérkezik, ha a szándék ki van nyilvánítva.
Te tudod megváltoztatni, átalakítani magadban. Te vagy képes érzemileg feldolgozni a múltat. Csak Te vagy rá képes! Senki más!
Bíztatlak erre, mert tényleg meg tudod csinálni, csak higgy magadban! Kapcsolódj a felsőbb éneddel. Segít. Mindenben. Ha nem is hiszel annyira ebben, mert túlságosan fizikai életre lettél nevelve, és csak a látható dolgokra, akkor is szorgalmasan gyakorold. Megéri. Megsúgja, hogy mit tegyél, csak hallgass rá! Én is ez a hang vagyok. Így is üzen Neked. Minden csatornán elér, ha engeded.
Mindannyiunknak van lelki, energetikai munkája. Ezért vagyunk itt. Ebből alakulhatunk aztán egy emelkedettebb rezgésű fizikai térbe. Alacsony rezgéstérben is mások a megtapaszalások, illetve a magasabb-ban is. Ez nyilvánvaló, ugye?
A meditáció, a Reiki, és más energetiai rezgésemelő módszerek segítenek kimelkedni abból a térből, ami általában érzékelhető, s sokaknak rossz benne létezni. Azonban van más is! Lehet abba az irányba is haladni. Vannak/vagyunk sokan, akik érzik az emelkedettebb rezgésteret, és ennek lehetőségeit. Nyisd ki a füled arra, hogy Neked mi a megoldó készleted!
Küldöm tehát mai is az Univerzumból a végtelen szeretet energiát szívcsakrámon keresztül a folyamatainkra. Alakuljon számunkra minden a legjobb módon.
Ti is küldhettek bámikor, bármennyiszer, bármilyen élettörténésetekre, magatoknak, a családotoknak, bárkinek.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!