hu

Édesanyák napja

2023.05.07

Sokféleképpen köszöntöttem már az évek folyamán az Anyukáinkat ezen a napon, ezen az oldalon is. Versekkel, képekkel, összeállításokkal...
Ma úgy gondoltam, hogy nem a nap elején, inkább a vége felé jegyzek pár sort ezen csodás ünnep margójára.
Bízom benne, hogy mindannyiótoknak szép napja van, és együtt töltitek azokkal, akiket szerettek. Illetve, vannak, akikkel már nem lehetünk együtt fizikailag, ám most is szívünkben élő szeretettel gondolunk rájuk.
S nem csupán egy napig, hanem folyamatosan átélve az érzést, hogy milyen szerencsések vagyunk, mert szeretünk, s szeretnek bennünket. Anyukák, nagymamák, dédik, a gyermekeink, unokáink, dédunokáink. S ne feledkezzünk meg az Apukákról sem, akik által Anyukák lehetünk. Fantasztikus kincsekkel a szívünk alatt, vagy már kint látva felnövekedni szívünk eme darabját. Köszönjük Nektek, Leánykáink, Fiaink, hogy megszülettetek, Vagytok!
További minden jót kívánok mindannyiunk életébe! Legyen szépséges minden napunk - bármennyi öröm is legyen benne! Hála, hogy megélhetjük!


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #tapasztalatmedence #életöröm
#Shoyaphoto #photographyislove #naturephotography #anyáknapja #mothersday

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!