hu

Éld Ön-Magad

2023.08.21

Akik nem örülnek az örömödnek, a sikereidnek, a boldogságodnak, akik nem támogatnak abban, hogy teljes szívvel éld meg önmagad, a vállalt lélekutadat, ehelyett inkább csalódásukat, szomorúságukat, keserűségüket fejezik ki folytonosan irányodban, nincs egy pozitív, kedves megnyilvánulásuk, csupán bíráló, lehúzó, pocskondiázó, bűntudatot keltő megnyilvánulásuk feléd, azokkal nem egy az utad. Lehet, hogy sokáig azt gondoltad, megváltoznak, s ők is tudnak olyan nyitott szemlélettel tekinteni a világra, ahogyan Te. Ez azonban nem így van. Továbbra is, és folyamatosan kifejeznék csalódásukat Benned (valójában, magukban csalódtak), mert nem vállalsz tovább szerepet a szenvedés sorsközösségében velük. Ez is egyfajta bántalmazás.
Igen. Vannak, akik nem akarnak változni, s ebben mennek. Ezt hozták. Azonban ebben a változatlanságban szenvednek. Beszűkülnek. S Téged is ebbe az irányba húznak, amennyiben nem veszed észre saját hozzáállásodat. A remény jegyében, a megfelelés jegyében, a békesség jegyében, a hovatartozás jegyében (ki-ki miért teszi) energetikailag megkötöd magad. Ám el kell vágni ezt a csomót. Engedd Őket is az útjukra. Ez nem egyezik a Tiéddel? Nem baj. Ennek pontosan így kell lennie. Ezért találkoztatok. Egymást tanítottátok, emlékeztettétek. A szeretetre (kiben van, kiben nincs).
Te csak nézz tehát előre! A mostból építsd a jövődet! A családod, a gyermeke(i)d jövőjét. Tanulj a tapasztalatokból, s adj hálát, hogy teheted. Küldj szeretetet a kapcsolódásaidra szívteredből. S engedd magadat is az utadra. Mindenki így nyeri el a lehetőséget a saját útján való fejlődésre. Ezzel segítesz. Mindannyiótoknak. Nekik is, mert azon mehetnek tovább, amit Ők választottak.
Éld azt az életet, amit lelked sugall! Ez nem mindig egyszerű! Legalábbis addig, amíg le nem tisztítod a rárakódott szennyeződéseket. A kullancsokat. Ez sokszor nagyon sok energiamunkát jelent, hiszen ez a sok negatív hozzáállás, szeretetlenségből adódó szűkölés vastag kötélként tekeredik az emberekre, a családokra, generációkon át. Vannak, akik ezt nem tudják elengedni. Szorítják. Így nyilvánvalóan, nem látják azt sem, hogy ezzel szívják az életerőt másokból is, s nem a tiszta forrásból merítenek. Nem látnak. Homály, hályog ül a szemeiken, s láthatod is ott a kopott fényt. Te azonban csak tedd kitartóan a dolgod. Emeld a rezgésedet, tisztítsd az energia rendszeredet, s a belefektetett energia megtérül. Add át a tudást a gyermekeidnek, s az arra nyitottaknak. Ez gyönyörű teret hoz létre. Egy-ségre ébredőt. Egymást emelőt. Együtt rezgőt. Hiszen ezt mindenkiért teszed.
S éld meg teljes szívvel a választott utadat.


Live the life you love


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#ShoyaArtandDesign #HubArtsPhoto
#VilágbékeDebrecen #debrecen #hungary

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!