hu

Életet adunk a Nagy Terveknek

2023.01.03

A TEREMTŐTŐL KAPOTT VÁGYAK MAGVAIT AZ ANYAGBA TRANSZFORMÁLVA, A LEGFELSŐBB CÉLOKAT SZOLGÁLJUK. ÉLETET ADUNK A NAGY TERVEKNEK.


Ahogyan minden nap egy új lehetőség, minden hónap és minden év is tartalmaz magokat, amelyeket elültethetünk. Ezek a magok már eleve bennünk vannak, csupán fel kell ismernünk, hogy mit 'súg' az intuíciónk, a megérzésünk. Valójában, nem is annyira sugdos. Szemmel láthatóak azok a dolgok, amerre haladhatunk. Kell hozzá egy kis figyelem. Gyakorlás. Azért, hogy ne mást figyeljünk, hanem önmagunkat. Az életünk történéseit és a felvillanó gondolatokat, ötleteket, amelyeket merjünk megvalósítani. Amikor ezt meglátjuk magasabb nézőpontból is, az értelem ráhangolódik a terv fontosságára a Teremtő szempontjából.
Szuper, kreatív év ez a 2023. Most hangolódunk rá. Az 'érzékenyebbek' már el is indultak. Figyeljünk! Lássunk! Kreatív ötleteinket hasznosítsuk! Mi ültetünk.
Szuperjó évet kívánok!
.
.
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most
#pinterestfotó 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!