hu

Elfogadás, befogadás, megélés

2023.05.27

Elfogadás. Befogadás. Megélés.
Ellentartás nélkül megélni azt, ami Van. Ami a miénk.
Amiért jöttünk. Amiért születtünk.
Hiszen oly' sok az ellenpólus, így megtanulunk kemények lenni. Erősek. Bármiben. Az egyik ebben, a másik abban - hogy a világban megálljuk a helyünket. Pedig csupán elfogadni kell, azt akik vagyunk. És ez sokkal több, mint amit ellentartásban (túl sok beletett energiával az általunk negatívnak ítélt dologgal szemben), erővel, keményen lehet létrehozni. Sőt! Hiszen, csak megélni kell(ene) a lehetőségeinket, amik olyan szépen, egymásutánban történnek az életünkben, s valójában olyan sok jó adatik. Ezt kell észre venni. Vállalni. Megtenni. Ez a dolgok valódi természete, így még csak bátorság sem kell hozzá. Hiszen a miénk. Mindig is az (volt) Van.
Erre az életre a miénk. Ezért a választás egyszerű. Ellentartás helyett ÉLNI. A középpontban. Megértve, hogy minden a legjobb módon alakul. Minden a legjobb, legtökéletesebb formát veszi fel a dolgok alakulásához.
Nem kell erőlködni. Nem egyik, vagy másik forma a jobb. Csupán egy-egy pillanatnyi állapot. Adott ponton, adott tudati szinten, adott rezgéstartományban. Ott, akkor a legtökéletesebb mintát adja. Mindig. Az aktuális pillanat legtökéletesebb állapotát. Mindig.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #photographyislove #naturephotography

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!