hu

EM és ES

2023.05.10

- Te már mindent bepakoltál? - kérdezte kíváncsian EM.
- Igen! Mindennel elkészültem! - jelentette ki izgatottan ES.
- Ugye holnap indulsz? - folytatta a kíváncsiskodást EM.
- Ó, igen, már olyan izgatott vagyok! - örvendezett ES.
- Én is. Bár... - gondolkodott el EM. - Az igazat megvallva, kicsit aggódom. Már nem is emlékeztem, mennyi mindennel jár egy ilyen út. ZÉ Lélek az imént figyelmeztetett, hogy lesznek nehezebb napok is. Olyankor kell majd az extra erő.
- Ugyan, ne keseregj előre! Minden rendben lesz! - biztosította társát ES.
- Te ennyire bizonyos vagy ebben? - folytatta kételkedve EM Lélek.
- Persze! Nyilván, nem lesz minden nap egyforma, de próbálj pozitívan hozzáálni! Hatalmas lehetőség ez számunkra! Csak erre gondolj! Micsoda kaland! Mennyi élmény! S mennyi jót tehetünk ezzel! Ajándék ez az utazás! Nem gondolod?
- Nos, igen...- merengett EM. - De tudod, hogy sokáig nem találkozunk. Aztán pedig fel kell majd ismernünk egymást. Persze, az már könnyebb lesz. Igaz?
- Így van! Emlékszel, mit beszéltünk meg! Nézd mindig a szemeket. Az enyémet megismered majd. - mosolygott ES Lélek.
- Ebben igazad van! Millió közül is meg fogom ismerni! Vegyük át azért meg egyszer a forgatókönyvet! Mikor is találkozunk?
- Többször is látjuk majd egymást futólag, de akkor még nem nézünk egymás szemébe. Más feladatokkal leszünk elfoglalva. Majd csak később, pár év múlva történik meg az Igazi Találkozás. Amikor már mindketten készen állunk rá.
- Ó. Tényleg! Milyen izgalmas! Már ezt is egészen elfelejtettem, hogy milyen csodás érzés! - lelkendezett most már EM.
- Na látod! Megy ez neked! - bíztatta ES. - Bár igaz, ami igaz, ott is kissé feledékeny leszel, így nem emlékszel mindenre. Ezért én kell, hogy emlékeztesselek. Te csak azt vésd a fejedbe, hogy mindig nézz mélyen a szemembe! A szemeim mutatják számodra az utat. Az Otthont. Ez segíteni fog nekünk az akadályokon átlépni. Mert nekem sem lesz az első rész gyaloggalopp, ám együtt mindenre képesek leszünk! Tudod! Ez a lényeg! A kapcsolódás. Így mindent megvalósítunk, amit erre a leszületésünkre terveztünk. Rendben?
- Rendben! Ezek szerint, Te mindenre emlékezni fogsz? - érdeklődött kíváncsian EM.
- Igen. Nagyrészt. Persze, nekem is lesznek olyan történések az életemben, amikor emlékeztetnek a kilétemre. Te is ezt teszed majd időnként, és ez nem lesz mindig kellemes. Ám észnél kell lennem! Amikor pedig sorban rájövünk a dolgok igaz természetére, könnyebbé válik az út. Sőt! Ragyogó lesz, meglátod!
- Ha így kell lennie, hát legyen! Készen állok a közös kalandunkra! - jelentette ki ragyogva EM. - Apropó, te mit pakoltál az útra?
- Nos, van pár dolog a csomagomban! Például, tettem erőt és kitartást, azokra az időszakokra, amikor én sem emlékszem majd arra, hogy ki is vagyok valójában, s időnként kétségek gyötörnek majd. Viszek továbbá, egy hatalmas adag szeretetet, jószívűséget, örömöt és kedvességet, mert lesznek, akik azt a nehéz szerepet vállalták, hogy egyáltalán nem emlékeznek arra, hogy kik ők, és ebben a 'tudatlan állapotban' bántóvá válnak. Nos, nem könnyű egy szerep! Le a kalappal előttük! Ehhez azonban kellett még csomagolni némi megbocsátást és nagylelkűséget is, hogy ne a haragot, megbántottságot és a csalódottságot tápláljam. Aztán, válogattam még a pakkba bölcsességet, tehetségeket, segítőkészséget és empátiát.... és nem is sorolnám tovább. Meglátod! Osztozunk mindenben!
- Nagyszerűen hangzik! Nos, azt gondolom, ezekből van az én bőröndömben is egy-egy adaggal, hogy valóban elég legyen mindkettőnknek! Jujj, ez nagyon izgalmas! - ragyogott fel ismét EM. - Induljunk is! Most már én is nagyon izgatott lettem! Annyi minden csoda vár ránk azon a Földön! Ugye?
- Bizony! Még több, mint amit el tudsz képzelni! Bátran tárd ki a képzeleted! Akkor megjegyezted, hogy mi a legfontosabb?
- Ó, igen! A szemeink tükre! Már tudom! - jelentette ki büszkén EM.
- Rendben. Akkor készen is vagyunk! Indulhatunk! - nyújtotta kezét ES Lélek, ami finoman, s tökéletesen EM Lélek kezébe simult.
- Kalandra fel! - ujjongták együtt, s egyenesen suhantak meleg, elringató, új otthonuk ölelésébe.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #tapasztalatmedence #életöröm
#Shoyaphoto #photographyislove

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!