hu

Engedd kinyílni!

2023.04.19

Hogyha van valami benned, ami kinyílni kíván - mápedig, mindannyiunkban több ilyen is van, különböző életszakaszainkban, más-más életterületünkön -, engedd, hogy megtörténjen! Tűnjön bármilyen hihetetlennek az elme számára. Ne beszéld le magad róla! Ne beszéljenek le róla (természetesen, ez is belőlünk vetül ki)!
Rezegj rá teljesen arra a belső képre, érzetre, hívásra, elképzelésre, ami felmerül benned! Érezd meg az 'ízét' már most, ebben a pillanatban! Éld át! S engedd, hogy megtörténjen! Hiszen benned született, benned él, így benned tud kiteljesedni.
Bagatellnek tűnik, ám mégis jó emlékeztetni magunkat arra, hogy a természetben is, a magból, amikor jó földbe vetjük, öntözzük, s fényt is kap, gyönyörű növény fejlődik. Mindez magától értetődő, s mondjuk is, hogy természetes dolog! Így van ez tehát a gondolatban kinevelt magokkal is. Már megvannak bennünk, csupán meg kell látnunk, s növesztenünk őket. A valóságunk talajában kell gyökeret ereszteniük. Ez még csak nem is hit kérdése. Hanem a bizonyosságé. A tudásé. A Van érzése táplálja a megvalósulását.


Budai Orsolya
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #tapasztalatmedence #életöröm
#Shoyaphoto #Nagyvárad

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!