hu

Érzékenység-ünk - Erősség-ünk

2023.05.05

Vannak olyan életek, megtapasztalások, amikor olyan típusú érzékenységet hozott az adott lélek az inkarnációjára, amelyben képes mindenre, mindenkire teljesen ráhangolódni. Annyira finom rezgésű a 'műszere', hogy rálátás, gyakorlat, és tudás kell ahhoz (vagyis idő), hogy rájöjjön, hogyan kezelje ezt a kifinomult 'készüléket'. Magasabb nézőpontból nagyszerű életfeladat a maga nemében, ám nem könnyű. Először.
Viszont,  g y a k o r l a t  teszi   a   m e s t e r t ! Igaz?


A lényeg ugyanis az, hogy az összes környezeti behatás (a körülötte elhelyezkedő emberek) segítségével, meglássa önnön rezgési tartományát, s 'elkülönítse' magát mindattól, ami ebben a leszületésben nem hozzá tartozó.


Vagyis, kapcsolódjon ö n M a g a  hangjára.


Ugyanis, amíg mindenre IS ráhangolódik, addig mindent IS megél. Ez nagyon nyilvánvaló, ugye? Mégis, nagyon sokan vagyunk képesek ezt tenni magunkkal, akik így vagyunk 'programozva'.
Ám adott pontokon elkezdjük felfedezni, hogy elhangolódtunk, mint egy hangszer, amelyen sokat játszanak.
Ennek eredménye, hogy érezhetjük magukat akár a leggyengébb láncszemnek, s ez betegségekhez, deformált életterületekhez is vezet. Pedig, csupán annyi történt, hogy olyan rezgéseket vettünk fel a környezetből, ami nem hozzánk tartozik. Ez okozza az elhangolást, vagyis a 'betegséget'. Mindez tulajdonképpen, és egyben, a segítőnk.
Észreveteti, hogy hol kell módosítanunk. Mindaddig, amíg nem így teszünk, akár azt is hihetjük, hogy mi vagyunk a 'rosszak'. Ez adott pontokig tart. A felismerésekig. Amik után más mederben folyik az életünk.
A megoldás tehát, hogy 'vissza' kell hangolnunk magunkat a saját rezgésünkre. Önmagunkra.
Ez különösen fontos szerepet kaphat ebben az évben, amikor jelen van egy ilyen típusú, érzékeny elem. Egy másik hasonló pedig éppen ebben a májusi hónapban segít az utat mutatni számunkra.


A   l e l k ü n k   ú t j á t.


A meditáció, az elcsendesedés, az alkotás minden szép formája, a monoton tevékenységek, a mozgásformák, a zene, az illat terápiák, stb., mind-mind segítenek bennünket a hangolódásban.
Tehát, érdemes beletenni a figyelmet abba, hogy mi a sajátos rezgéshullámunk. Mi a hozott lélekdallamunk. A finom rezgésünk szólama. Erre kell hangolódnunk.
S ebben az állapotban kinyílik számunkra az Univerzum kapuja.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #tapasztalatmedence #életöröm
#Shoyaphoto #photographyislove

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!