hu

Fordul a kulcs, nyit a zár

2023.07.22

Fordul a kulcs, nyit a zár...
Amikor energetikailag átalakítottuk azokat a 'felesleges', számunkra már nem működő, elavult gondolati mintázatokat, melyeket mindenki más is csak teherként cipelt (akár most is cipel), akkor nyílnak meg azok a bizonyos kapuk. Ezért mindenképpen érdemes folyamatosan rátekinteni az élethelyzeteinkre, hogy mik azok a dolgok, amiken változtathatunk. Amiket másképpen szeretnénk megélni. (Egyébként is jelez a 'felsőbb énünk' adott pontokon.) S ennek mentén, tudatosan és kitartóan átalakítani minden olyan érzést, gondolatot, szómagvakat, stb., melyek nem ebbe az irányba vezetnek.
Egy idő után mindannyian rájövünk, hogy minden így működik. Energetikai szinten. Tehát így kell kezelni és 'megoldani'. Gondolati, érzelmi síkon. Szellemileg, megértve, elfogadva, szívtérben meditálva, együttműködve. Mindez 'egy' folyamat. S e folyamatban az eredmény a nyitány. Egyre teljesebben megélve, a jelenlét állapotában, a mostban.
Szívcsakránkon keresztül küldhetünk/áramoltathatunk szeretetet, az Univerzum végtelen szeretet energiájának készletéből. Mindenre és mindenkire. Teszem én is.

 
Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm #hála #dolcevita #ShoyaArtandDesign #Shoyaphoto 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!