hu

Gyakorlati tippek - önfelvállalás

2023.02.16

A 'PROBLÉMÁK' MEGOLDÁSRA VÁRNAK!

ÖNFELVÁLLALÁS

Amikor azt érzed, hogy folyton, de legalábbis időközönként megtalálnak olyan szituációk, élethelyzetek, emberek, amelyben tanácstalan vagy, hiszen már mindent megteszel a békesség kedvéért, akár teljesen feladod magad, csak legyen már vége a ráhatásoknak, ám mégsem működik. Újra és újra előjön a helyzet. Ismétlődik. Megpróbálod mégegyszer és mégegyszer, hogy úgy tégy, ahogyan az másoknak megfelel, csak ne legyen belőle vita, ne kelljen konfrontálódni. Már kitetted a lelked, összehúztad magad, s azt gondolod, észrevétlen vagy, mint a legapróbb pók a sarokban, és mégis megismétlődik a szituáció.
Nos, amennyiben azt gondolod, hogy ennek vége lesz valamikor is, akkor ebben tévedsz! Hogyha a legapróbb pontként éled az életed, akármilyen apróra zsugoríthatod magad, nem fog elkerülni az adott 'probléma', hiszen pontosan nem azzal van dolgod, hogy elbújj. Nem erre tanít. Akkor mire? Nos, ö n f e l v á l l a l á s r a. Ez adott személyeknek nehéz lehet, mert nem szeretik az ilyen éles helyzeteket, és mégis pontosan ez benne a tanítás.
Vannak olyan élethelyzetek, horoszkópban látható együttállások, állatok, elemek, amik tisztán mutatják, hogy az adott szülöttnek tendenciája van arra, hogy képes elbújni a szembejövő feladatok elől, sordródni a helyzetekkel, mert vagy túl jó szívű, naív, kedves, szelíd természetű, és hagyja, vagy bántalmazott, és fél. Amennyiben nem csupán lelkileg, hanem testileg is történt bántalmazás, annál nagyob lehet a félelem, s ezzel együtt a befojtott agresszió is. A k i á l l á s ö n m a g á é r t, az ö n f e l v á l l a l á s ezzel együtt elmarad.
Ezen túl, vannak átérzők is, akikkel nem feltétlenül történtek meg ilyen szituációk (inkább részben), viszont érzik az összes felmenő energetikáját, és adott pontokon mégis megmutatkozik az életükben az, hogy bizony szólni kellene a saját érdekükben.
Nos, a lényeg és a legfontosabb első körben a f e l i s m e r é s! Általában, generációk óta húzódik ez a blokkolódás, és a múltban nem tudták felvállalni önmagukat az adott személyek.
Még horoszkópot sem kell ehhez ellenőrizni, hogy rálássunk, nekünk van-e ezzel dolgunk - bár valahol látható lesz, s vannak, akiket több ilyen együttállás, elem, állat is noszogat az önfelvállalásra. Tisztán látszik az életünkben.
A lényeg tehát, hogy m e g l á s s u k, és tegyünk ezekben a helyzetekben.
Á l l j u n k k i m a g u n k é r t! S z ó l j u n k! T e g y ü n k!
Nem azért jön ilyen helyzet, hogy megbújjunk, mint egy egér, hanem felismerjük az erőnket, mint egy erős, felnőtt egyén, aki ismeri magát, az igényeit, s tudja, hogy ki Ő. Azért történik, hogy végre megtörténjen az, ami addig nem. Feloldódjon az energetikai csomó. Létrejöjjön a megkönnyebbülés, az emlékezés, a feloldódás. ÖnMagunkba való beilleszkedés. (Szexaulitás témakörében is.)
Ez is egy olyan év, akikor ezek a történetek előbukkanhatnak bizonyos személyek életében, s pontosan azért, hogy le lehessen zárni a sok-sok évtizeddel ezelőtt keletkezett sztorikat, melyben még az ősök is fellélegeznek.
Te pedig, kedves Olvasó, aki éppen olvasod ezt, és érzed az egyezést az életedben történtekkel, elérkeztél arra a pontra, arra a tudatszintre, hogy megvan Benned a képesség erre. Te már meg tudod csinálni! Lehet, hogy mások még nem tudták -ezt fogadd el, mert ez is tanított, nekik is nehéz volt-, de Te már igen! Neked V a n E r ő d! Neked nem nehéz, s egyre könnyebb, mert megkaptad hozzá a támogatást. Hiszen azt a mintát kell megtörni, amiben az egyik ember arra van rászokva, hogy piszkál, ráhat, uralkodik, a másik pedig arra, hogy piszkálják, leuralják (szépen kifejezve). Ez csak minta, amit látunk. Egyébként, napi szinten mindannyian, de vannak, akik már arra születtek, hogy megtörjék a sort. Higgyétek el, V a n Bennetek E r ő és T u d á s ehhez!
Tisztán látszik, hogy ezt nem lehet a végtelenségig játszmázni. Egy ponton valakinek nemet kell mondani, és megszakítani a folyamatot, vagyis, felodani a blokkolódást! Higgyétek el, mindkét fél vágyja már a Lelki a gyógyulást! Sőt! Valóban generációk energetikai letapadtsága emelkedik fel ezzel. Ezért van. Ezért történik. Nem csupán egy-két ember miatt, akik látszólag ebben éppen szenvednek, hanem egész sor Lélek szabadul fel általa láncolatban. A gyermekeid is. Még az ükunokáid is.
Aki pedig még nem tud kilépni ebből, bármit is teszel, ám hozzád kapcsolódik, azt le kell kapcsolni magadról megértéssel. Neki is segítesz, ahogyan Neked is segített azzal, hogy felnyitotta a szemed erre. Köszönd meg, küldj rá szeretetet és válaszd az emelkedést.
Szóval, Hajrá! Eredményes, megkönnyebbült energetikákat, élethelyzeteket kívánok!
Megerősítő mantra:
MEGVAN BENNEM AZ ERŐ, A TUDÁS A MEGOLDÁSHOZ.
FELVÁLLALOM ÖNMAGAM.
FELOLDOM, FELSZABADÍTOM AZ ENERGIÁKAT.
Szeretettel:
Budai Orsi
Ui: többetekkel beszéltem hasonlókról az utóbbi időben (is), saját tapasztalat is, ezért időszerű volt, hogy itt is írjak róla. Merjetek!
És! Időnként lehet, hogy csupán azzal van dolgunk, hogy segítő kezet nyújtsunk egymásnak. Egy kérdés, ha meglátom, hogy valahol tudnék segíteni: Segíthetek valamiben? Van, hogy azután nem is kell több, de van, ahol rendkívül fontos egy szó is.
UPDATE
Kedvesek! Időközben felmerült kérdéseitekre itt is válaszolok, mert bizonyosan megfogalmazódik többekben is.
Szerencsére, fizikai bántalmazásban soha nem volt részem, viszont voltam, vagyok kapcsolatban emberekkel, akikkel megtörtént. Egészen extrém történeteket is hallottam már. Ez terheltebb történet, ahogy írtam is, viszont nyilvánvalóan meg kell oldani.
A legtöbb ilyen élethelyzetben szakember segítségét is igénybe kell venni, de nem mindenkinek.
'Enyhébb' esetekben, amikor 'csak' például az önbizalmat rombolják, vagy nem engednek valakit kiteljesedni, megélni azt amit szeretne, vagy bármi módon korlátozzák, a kiteljesedésében, megfogják, ledegradálják (azért ez nagyon sok emberrel megesik), ott 'könnyebb' a helyzet, de megint csak a nehezebbhez képest. Mindenkinek a sajátja az, amit meg kell oldani, és olyannak érzi, amilyennek. Ezt tiszeteletben kell tartani.
Azonban.
A LÉNYEG: Hogyha a kérdés megfogalmazódik Bennetek, hogy valami nem stimmel, mit tegyek? Akkor ott már egyértelműen tenni kell valamit! Hiszen megszületett a felismerés, hogy ez így nem a helyes út.
A Megoldás-ok (ez is általánosan, mert mindenhol van valami egyedi is):
Ahogy fentebb is írtam, nem csupán adott személyre vonatkozik a történet. Amennyiben a szenvedő benne marad egy ilyen kapcsolódásban, helyzetekben, elodázza a cselekvést (előbb-utóbb minden életterületen is előjön, hogy felhívja a figyelmet a változtatásra), azzal folytatja a sort, és a következő generációs tag is ezt teszi. Egészen addig, amíg valaki végül csak felvállalja a megoldást, és új utat választ.
Mi lehet a megoldás?
Beszélgetés mindenekelőtt! Közös megértés, elfogadás, együttműködés. Ez azért a legtöbb esetben, nem egy alkalom, de azt sem kell hagyni, hogy ha nem születik meg bizonyos idő után (ez is egyéni, hogy ez mennyi) a megegyezés, akkor tovább tartjuk a helyzetet.
Nagyobb bántalmazások esetében is érdemes ránézni, hogy az mit mond. Ezt valóban meddig kell hagyni? Kell ezt hagyni? Itt azonban nem mennék bele bővebben, mert összetett téma, és még mélyebb trauma van benne. Olyan félelmek, amiket dolgozni kell. Érdemes ehhez segítséget kérni, ha egyedül nem megy. Sok esetet látni, amikor ez nem megy egyedül, kell valaki.
DE! FONTOS! Valamit tegyetek! Ne maradjon annyiban. Valóban mindenkinek jobb úgy. Megszakítjátok a sort és már nem az lesz a minta, hogy a bántásnak szabad útja van. Bármilyen formája legyen is, az enyhétől, a súlyosig.
Küldöm mindannyiótoknak támogató szeretetenergiámat, kívánom, hogy a legjobb megoldások megszülessenek számotokra, láthatóvá váljanak, s meg tudjátok tenni a lépéseiteket! Írásom elsősorban a FIGYELEMFELHÍVÁSSAL segít, s egy-két válasszal ÖnMagatokhoz való közelebbkerüléshez. A Belső Hang meghallását segítendő.
Szeretettel: Orsi
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #gyakorlatitippek
#pinterestfotó

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!