hu

Gyakorlati tippek - ötlet özön

2023.02.10

- Tudod, annyi minden történt az utóbbi időben... szeretném, hogy még tisztábban lássam a dolgok okát, természetét.
- Mire gondolsz pontosan? Tudod, hogy látlak, s valóban felkavartak téged az események, azonban jó, ha elmondod, kifejezed. Ez mindig segít. Hiszen így segíthetek én is neked.
- Igen, tudom. Nos, hol is kezdjem... Először is, azt éreztem, hogy túl nagyot vállaltam. Már gyerekként. Túl korán jöttek a feladatok, amik felnőtté akartak tenni, de én még nem voltam rá készen. Nem tudtam igazán megélni a gyerekségemet. Azt hiszem. A sorsfeladatom egészen hamar komoly próbák elé állított.
- Hm, tudod, hogy nincs olyan, hogy túl korán, hamar, vagy túl nagyot. Olyan sincs, hogy nem voltál készen. Mindig pont annyi és pont akkor érkezik, ami sem túl nagy, sem túl kicsi. Amikor kész vagy rá, csakis akkor tud megérkezni a feladat. Így áll össze A Rendszer. Így működik az Univerzum. Folyamatos áramlásban van. Minden oda, és akkor áramlik, amikor éppen ott az ideje. Sem előbb, sem később, sem nagyobb, sem kisebb. Ezek csupán illúziók. Pontosan annyi, pontosan időben. Pedig erre már emlékszel. Tudom.
- Igen, emlékszem. És mégis. Időről-időre felmerült ez bennem.
- Persze, hogy gondolsz rá! Ez is természetes. Hiszen az emberi elme folyamatos kérdésekben, kétkedésekben él. Pont ez a lényeg! Hogy hogyan tudsz ebben a kétségben mégis Bennem létezni. Az Egyben. Hogyan tudsz kilépni ebből a mókuskerékből, amit az agy generál az érzelmeid hatására. Hogy megláthasd, hogy egyébként minden Egy. Minden általam létezik. Viszont azt elmondhatom, hogy jó úton vagy. Ám ezt te is tudod.
- Igen, tudom. Ezt is. Már annyi mindent megértettem. Azt is látom, hogy még sok minden van, amire ráébredek életem folyamán, ám ez folymatosan történik. Időnként azonban nagyon nehéz volt Benned maradni.
-Tudod, hogy ez a legtöbb embernek nehéz. És mégis ezt kell gyakorolnotok. Viszont nem, nem nehéz. Te teszed ezzel nehézzé, de teljesen megértelek. Valóban kell hozzá gyakorlat. Érted! Gyakorlat kell hozzá. Ahogyan a mondás is szól. "Gyakorlat teszi a mestert!" Ennyi csupán a képlet. Gyakorolj tovább! Gyakorolj, hogy minél tovább maradhass abban az állapotban, ami nyugalmat ad számodra! Ez a megoldás. Így egyre több minden világossá és elfogadhatóvá válik számodra, számotokra. A módszerek száma végtelen. Ezt adtam Nektek. Lehetőségeket.
- Ó, igen. Valóban így van. Én pedig megteszem a tőlem telhető legjobbat. Úgy érzem, mindig ezt tettem.
- Igen, ez így van. Látom. Büszke is vagyok rád, és örömmel tölt el - mondhatnám, ha nekem is lenne fizikai elmém, de nyilván, ezért vagy te, ezért vagytok ti. Így viszont abban érezheted az 'elégedettségemet', hogy nyugalmam áramlik feléd, Benned. Ebből tudhatod, hogy úgymond, örülök. Azonban, ne vidd túlzásba a cselekvést sem! Mindig pont annyit tégy', amit bírsz. Súgok Neked!
- Rendben. Köszönöm szépen! Mindig megnyugtatóak számomra ezek a beszélgetések Veled. Szeretem, hogy tisztán hallom a hangod. Jó érzés, hogy Vagy.
- Te csak tedd, amire vállalkoztál. Légy önmagad! Éld meg a legteljesebben, a legjobban ezt az énedet. Feltölt Téged folyamatosan, és újra és újra. Csak engedned kell az áramlást! A fókuszod ezen legyen!
- Rendben. Csak még egy kérdés!
- Igen? Csupa fül vagyok! Tudod!
- Igen, tudom. Nos, amikor úgy érezzük, hogy a legnehezebb, akkor miért nem segítesz? Miért nem vagy ott? Bár már tudom is a választ.
- Igen? Tudod?
- Igen. Hamarabb szóltál, mielőtt végigmondtam a kérdést. Tulajdonképpen, ez már jó ideje így van.
- Na ugye?! Többet tudsz már, mint időnként gondolod. A sok gyakorlás megteszi a hatását.
- Igen, ez így van.
- A választ azonban nem mondtad ki.
- Ó, Igen. Szóval, Te ott vagy olyankor is. Mi nem vagyunk ott, mert nem az Egységben vagyunk azokban a pillanatokban, hanem a Kétségben.
- Pontosan így van, ahogy mondod. Mindig az Egységben vagyunk Egyek. Az Egységben hallod a hangom. Az Egységben érzed a jelenlétem, hiszen az a tér az, ahol a nyugalmad van. Ebben tartózkodj amennyit csak tudsz! És ne gondold, hogy amikor rossz érzéseid vannak, nem vagyok ott. Jelen vagyok, s ha akarod, látsz. Benned vagyok. Minden az Egységhez tartozik. Amit nem annak látsz, az is az Egység része.
- Nos, jó. Tudod, hogy mindig megteszem a tőlem telhető leg..., nos igen. Az előbb beszéltünk erről.
- Igen. Csak ne légy' magaddal túl szigorú, ahogy említettem. Sokszor túl szigorúak vagytok magatokkal! Én nem vagyok ilyen veletek. Másképp látok, mint ahogyan az elterjedt a világban. Már te is érzékeled. Engedd meg magadnak, hogy lazíts! Emlékezz! Maradj a Flow állapotában. Minden 'időben' van, úgyhogy nem kellene feszengnetek. Én mindig itt vagyok. Ez a legbiztosabb. Az 'időn túl', a Mostban. A Jelenben.
- Köszönöm! Hálával a szívemben.
- Mindig végtelen szeretettel, Gyermekem!
~BO~
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #beszélgetéseimistennel
#pinterestfotó

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!