hu

Hullám-hossz

2023.11.03

Nyilvánvalóan, már megfigyelted magadon, hogy kik azok az emberek, akik mellett jól érzed magad, illetve, akik valamilyen formában rossz érzésekkel töltenek el, esetleg, semleges érzés a közelükben lenni.
Most biztosan felsorakoznak előtted, gondolatban, az ismerősök, barátok, kollégák, családtagok, s talán ismeretlenek is.
Vannak közöttük, akikel szívesen töltöd az idődet, mert egy hullámhosszon vagytok (ugye milyen kifejező: egy hullámhosszon) - s vannak, akiktől igyekszel távol maradni, hiszen kifejezetten rossz érzés a közelükben lenni. Valahogyan taszít a jelenlétük. Akár az izmod, a gyomrod is összeugrik az érzékelt feszültségtől? Igen, ez már egy más típusú hullámhossz. Nem egyezik, másképp rezonál.
Ez nyilvánvalóan, nem csak közelről működik, ám így figyelhetünk fel rá. 'Távolabbról' is ugyanígy történik. Telefonon keresztül is érezheted. Sőt! Nem kell hozzá még technikai eszköz sem! A világ bármely részéről érezheted mások rezgését. Ez természetes.
Apropó, Te észreveszed, ha valaki esetleg rosszul érzi magát a társaságodban? Esetleg elhatárolódik? Érdemes ránézned és elgondolkodnod ezen, pláne ha ezt már több emberrel kapcsolatban is megélted, és ismétlődik.
Esetleg, Te határolódsz el a csigaházadba vonulva, mert sok volt a 'behatás'? Tulajdonképpen nem tudsz fizikailag elhatárolódni (illetve, energetikai gyakorlás kérdése).
A feladat mindig a megértés, rálátás. Ebben a novemberi hónapban pedig, kifejezetten hasznos ezzel foglalkozni, hiszen az érzékelés előtérbe kerül(het). S ami előtérbe kerül, ott lehet megfigyelni, tenni, előre lépni. Ezért fontos tudni, hogy éppen milyen energetikai hatások segítenek bennünket.
Érdemes tehát figyelni magunkra, a környezetünkre! Mert bármennyire nem úgy néz ki a mai világban, mégis Egységben élünk. Igen, ezt már annyiszor hallottuk, olvastuk, de mit jelent ez pontosan?
Nos, azt, hogy egymásra 'folyamatosan' hatással vagyunk, egymással energetikai szálakon összeköttetésben vagyunk. Ez tény. Mondhatjuk, fizika. Energiák együtthatása. Rezgés. Csupán az emberek érzékelése tompult, illetve más irányba lett terelve. Általánosságban véve. Azonban nem mindenkié! Sőt! Vannak, akik extrán éreznek! Nekik zavaró igazán az össz-, vagy környezeti rezonáció, amíg rá nem jönnek, hogy pontosan ebben rejlik a tudásuk.
A rezgés tehát érzékelhető, és 'minden pillanatban' egymásra ható. Mind pár-kapcsolatokban, mind családokban, mind a szűkebb-tágabb környezetben, munkahelyen, iskolában, buszon, bevásárlóközpontban, utcákon, tereken, különböző országokban és az egész világon. Kibocsátott rezgéstartományainkkal, rezgésterünkkel alakít(hat)juk egymás rendszerét. Roncsolhatjuk és építhetjük. Lehangolhatjuk és feltunningolhatjuk. Ki milyen együtthatóval rendelkezik. Az 'érzékenyebb antennájúak' tehát még intenzívebben érzik a láthatatlanul, ám kifejezetten, szinte tapinthatóan érzékelhető hullámhosszokat, bár sokszor nem is tudják, mit éreznek, s miért kezd esetlegesen kialalkulni náluk számos pánik-, pszichés-, vagy éppen fizikai tünet. Nos, többek között ezért is. A felismerés, a cselekvés érdekében.
Lehet tehát ezzel dolgozni, módosítani. Sőt, kell is! Erre mutat rá a legtöbb 'Tüneti Gombnyomás'.
Szóval, igen. Egy nagy rezgéstérben vagyunk. Ez annyira egyértelmű (lenne) ma már. Mindenki a 'saját' (vagyis valamikor belerögzült, átvett, beprogramozódott) energetikai kibocsátásában, aminek hatásait önmaga talán nem is ismeri fel, ám a tény, az tény. Van. Rezeg. Pulzál. Különböző frekvenciákon. Mindig. Minden momentumban. Alacsonyabb, kellemetlen, vagy magasabb, kellemes érzést okozva az elmének, a testnek. Illetve, a kapcsolatban lévőknek. Adjuk. Oda-vissza. Nem mindegy tehát, hogy mit adunk! Magunknak és másoknak.
Amikor ezt felismerjük, az már felelősség! Nem lehet előle elbújni, másképp csinálni! Lehet azonban, többek között, átírni. Újragondolni. Ha tetszik, visszahangolódni az Eredet(i)re. Ez fejezi ki a leginkább.
Ezért kell figyelnünk, hogy mit bocsátunk ki magukból, ám nem elnyomva a korábbit, mint inkább alakítva, emelve a rezgéstartományt. Olyan verzióvá transzformálva magunkat, amely egyre jobb érzéssel tölt el. Nyugalommal, elégedettséggel, emelkedettség érzettel, vagy nevezzük 'bárhogyan' ezt a magas frekvenciát.
Amikor pedig előbukkan valamiféle feszültség érzet, érdemes rávinni a fókuszt adott időszakaszra, s azonosítani a gyökerét. Ránézni, magunkban rákérdezni, rámeditálni. A rezgészint növelése önmagunkban új tereket nyit. Még tudatosabb rálátást, fizikai valóságrendszereket. Lehetséges, hogy a folyamat hullámzó, ám a beletett energia megtérül. Nyilvánvalóan.
Fontos tehát a felismerés, a cselekedet, az ebben érzett felelősségtudat. Fontos, hogy mi mit adunk bele a Nagy Regzgéstérbe. Egyénenként. Mit adunk nap, mint nap magunknak és egymásnak.
Ezt mindenki adott időben ismeri fel. Természetesen, vannak, akik egész életükben sem. A lényeges azonban a mi nézőpontunk. A mi tetteink. Amíg lehetőségünk van erre. Itt. Most. Ebben az életünkben. A felismerésben.
Hálával és szeretettel.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign #Pinterestpic
Kép forrása: https://pin.it/4mLMIsH


Amennyiben írásom számodra is hasznos volt, segített, bármennyi jót is hozzáadott a napodhoz, s kifejeznéd köszönetedet, én is hálával köszönöm, hogy támogatod alkotói/írói munkásságomat. 

Pénzmag - sok kicsi (is) sokra megy jeligével.

 
https://www.donably.com/shoya-art

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!