hu

Jin Tűz - Kígyó

2023.05.12

Ti milyennek élitek meg ez a hónapot? Hoz(ott) számotokra tanítást, útmutatást, feszültségeket, érzékenységeket, megvilágosodás élményeket, stb.?
A Jin Tűz Kígyó hónapjában vagyunk. Ráadásul, egy Jin Víz évben. Ezek az elemek hordozzák a legnagyobb érzékenységeket. Ilyenkor szinte mindenki számára tapintható az energia - pláne azoknak, akiknek még ezekből az elemekből van a horoszkópjában, tudják milyen érzés ez. Ugyanakkor, talán a legnagyobb lehetőségeket is hozza a felismerésekre. Csak merni kell ránézni!
Esszenciális időszak ez, amikor sok mindenre még inkább ráébredhetünk, tudatos szintre hozhatjuk a letapadt, beragadt, beszorult élményeket. Traumákat. Akár egyéni, akár családi göngyöleg (nyilván, minden mindennel összefügg, és mindenki összekapcsolódik egy szinten, tehát minden jó régre visszanyúló ragacs).
Hogyan kezelitek a felbukkanó, stresszhatást, illetve megnézitek-e a gyökerét? Ugyanezt a félelmekkel, a szorongással, esetlegesen pánikrohamokkal, gyomor- és emésztő rendszeri problémákkal, stb.?
Írjátok meg akár kommentben is! A bevált módszerek segítenek másoknak is kezelni a helyzeteket, módosítani a berögzüléseken, átlendülni az akadályokon. Bátran! Sokszor egy apró segítség is hatalmas köveket tud megmozgatni! Egyetlen szó, vagy mondat is beindíthat olyan folyamatokat, amelyekkel elmozdulunk az adott holtpontról. Kiváló időszak ez erre!
Szeretettel várom a javaslataitokat, tapasztalataitokat, ismerőseitek tapasztalatait!
Köszönöm, hogy olvastok, köszönöm, hogy itt vagytok!


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #tapasztalatmedence #életöröm
#Pinterestphoto

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!