hu

Kapcsolódás a Forráshoz

2023.08.23

Vannak emberek, akik úgy jutnak többlet energiához, hogy másokból 'eszegetnek'. Ez úgy néz ki, mintha kiharapnának egy-egy darabot a másik emberből. (Megfigyelhető, hogy ki az aki eszik, illetve ki az, akit esznek.) Ennek alapja a félelem, az elszakadás önmaguktól, a lelküktől, a felsőbb éntől, Istentől, az Univerzumtól, az Egységtől. Kétségbeesettek, így másokba kapaszkodnak energetikailag. Ennek természetesen nincsenek tudatában, így, úgymond láthatalan módon szívják, nyalogatják, rágcsálják a többiek lényét. Lényszopók. Elnézést a kifejezésért, de annyira találó. S ezt sokan engedik is nekik, hiszen ezáltal valósul meg egy energiacsere, s tud létezni az, aki korábban, nem tudott kapcsolódni a szülőhöz, hogy elsajátítsa ezt az alap képességet. S vannak tehát, akik a kiszipolyozott szerepet játsszák, miközben 'láthatatlanul' elfogynak, elerőtlenednek, és sokan meg is halnak végül ebben a 'játékban'.
Azonban, az energia áramoltatásának a természetes módja az, ahogyan ki lettünk találva. Van egyfajta konnektorunk, amit ha nem húzunk ki, akkor folyamatosan tölt, illetve testileg-szellemileg nagyobb energia igénybevétel esetén, turbóra kapcsolva feltölthetjük magunkat. S ez nem csupán az alvás, ami nélkül bizonyos idő után kiég a rendszerünk.
Sokan kapcsolódnak önmagukhoz olyan tevékenységekkel, amiket szeretnek csinálni. Legyen ez bármilyen napi, időközi elfoglaltság, vagy a természetben levés. Van bőségesen lehetőség erre.
S vannak módszerek, amivel szintén extrán tölthetjük fel az 'akkumulátorainkat'. Mint például a Reiki, amit szívből ajánlok megtanulás céljából. Pár perc alatt is visszaállítja az alap energiaszintet, amennyiben, az nem túl alacsony, viszont hosszabb Reikizés abszolút klasszisokkal emeli a lecsökkent, enervált állapotokat.
Részemről, évek óta (8 éve), napi szinten használom az energia rendszerem tisztítására, töltésére, 'meditációhoz' ellazulásra, hogy a tiszta kontaktus állapotában, a kitisztulás, ellazulás, gondolatnélküliség után, megérkezzenek a sugallatok.
A másik, szintén gyönyörű Forrás, s talán a legszebb is egyben, a szeretet energiájának áramoltatása a szívcsakrán keresztül. Ezt össze lehet kapcsolni Földanya energiájával, a 8-as csakra energiájával a testünkben, és végigvezetni a csakrákon. Isteni élmény! Szó szerint.
Nyilván, minden Egy, ezért ezeknek a módszereknek a gyakorlásával, megtapasztalhatóak az energia típusok közötti minőségi különbségek. Mindegyik szépséges élmény (természetesen, az angyali, Jézus, stb. energiák is mind másképp érzékelhetőek), a finomságaik, a minőségük más-más érzetet keltenek. S ezek bennünk összekapcsolódva jelennek meg. Amikor 'sokat' gyakoroltunk - ez kinek-kinek mennyi, az alap, kiinduló energiaszinttől függ, mert akinek alacsonyabb, sokat kell beleinvesztálni, aki 'feljebb' van az energia szintjén, kevesebbet-, a nap teljes szakaszában emelkedettebb módon vagyunk jelen. S ez a cél! Az áramoltatást azonban érdemes folyamatos gyakorlással végezni, hiszen számos behatás ér(het) minket a külső világban.
A végtelen szeretet energiát (az Univerzumból) küldhetjük szívcsakrán keresztül bárkinek, bármikor, bárhová (aki éppen beteg, benne van valamilyen nehézségben, stb.), akinek 'szűksége' van rá, így tiszta forrásból érkezik hozzá.
Arra is érdemes figyelni, hogy ne engedjünk magunkból eszegetni, inkább hívjuk fel a figyelemet, hogy más mód is van erre, vagy egyszerűen, vegyük el onnan az energiánkat és tegyük más, jó célba.
Legtöbb alkalommal a leszívott embernek kell felébrednie ebből az állapotból, s nem engedni tovább a helyzetet, mert tulajdonképpen, ez egyik félnek sem jó. Sem az áldozatnak, sem a tettesnek. Hiszen a Forrás VAN, s ehhez kell tudni kapcsolódni annak is, aki korábban nem tudott. Erre kell terelni a történéseket. Előbb-utóbb mindenkinek megérkeznek a felismerések, ha képes letenni az egós nézőpontjait, s meglátja, hogy más út is van. Az Univerzum támogat, csak meg kell fogni a 'kezét'. Ez a tiszta út.
Mindenkinek minden jót kívánok!


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!