hu

Kiteljesedett vagyok

2023.02.05

- Tudod, a lényeg, hogy el vagyunk hangolva. Mint egy hangszer. Vagy egy rádióállomás. Hasonlíthatjuk sok mindenhez ezt az állapotot, ám a fontos az, hogy meglássuk az elhangoltságunkat. Ugyanis ebből tudunk aztán építkezni.
Amikor megszületünk, jövünk egy programmal. Olyan környezetbe érkezünk - nem csak a közvetlen családot fontos tekinteni - amelyben kialakul egyfajta személyiség képe. Azért kép, mert több ember gondolkodásmódja (egyfajta társadalmi, kulturális, stb. elvárásokból, személyes érzetekből kialakult egyveleg) vetül a gyermeki énünkre, amit evidensnek fogadunk el. Beépítjük. Ez válik az alapunkká. Ám ennek eredményeképpen, ez a kép határozza meg a felnövekvő, kibontakozó életünket. Ennek mentén, végig lehet élni egy teljes életet, egyfajta 'vakságban'. Ugyanakkor, más esetekben, és adott életszakaszokban jönnek felismerések - nevezhetjük ébredéseknek -, amik rámutatnak arra, hogy valami nem stimmel. Ekkor kezdenek el az emberek keresgélni. (Egyébként, ezek a változások, fordulópontok is nagyon szépen látszanak a horoszkópjainkban, az adott életterületeken.)
Összefoglalva, a lényeg tehát, hogy meglássuk azt, hogy el lettünk hangolva, ám ennek célja van, így az elfogadás is kipipálva. Majd napi gyakorlással hangolódunk önmagunkra. Ez szintén egy folyamat, tehát türelmet és kitartást igényel. Így azonban, lehetőség nyílik kibontakoztatni egy olyan valóságot, amiben a bennünk lévő potenciál ereje mutatkozik meg. Minél tisztább a belső hangunk, annál tisztábbak a megéléseink.
Fontos az is, hogy mindig lássuk jelen időben azt az ént, azt a valóságot, amit úgymond el szeretnénk érni. Legyen ezegészség, párkapcsolat, munka, hivatás, gyermek ...
Az ehhez való utat 'leüzeni' az a felsőbb én, aki már 'elérte'.
Tehát jelen időben kell kijelenteni a célokat (amiket egyébként is a lélek, a szellem 'súg'), s ehhez kell hozzátenni a befogadást, valamint a cselekvést, a fizikai megvalósulás érdekében. Ennek eredménye, hogy megindul a változás, áthangolódás.
El-hangolódásból Rá-hangolódásra kapcsolok.
MAG-AMRA HANGOLÓDOTT VAGYOK,
VALÓS ÉNEM KITELJESEDETT.
Ezekkel a 'mantrákkal', megerősítésekkel elkezdődik a folyamat, amikor megmutatkozik számunkra, hogy mit kell áthangolnunk ennek érdekében.
Minden kedves léleknek (saját vállalása szerint) kiteljesedett életet kívánok!
Szeretettel:
Budai Orsi
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben
#pinterestfotó

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!