hu

Mag-adra hallgass!

2023.07.06

(Csak) MAG-adra hallgass!
avagy:
Tedd úgy, ahogy 'Neked' jó!
avagy:
Mindig úgy tégy', ahogyan a szíved, a lelked hangja szól. Csak Neked, egyedi módon. Nincs tucat, nincs két-három-száz ugyanolyan életút. Ha másét követed, az nem a Te életed. Így bárki bármit mond, bármilyen tapasztalatot, érzést él meg, a Te életed nem olyan, a Te életed nem úgy kell alakuljon, mint másé. Senki nem szabhatja meg, hogy mit és hogyan tegyél. Neked kell döntened. Neked kell választanod. A boldogságodat. Aminek módja mindig egyedi. Akkor szeretsz igazán, amikor örülsz annak, hogy a szeretted, ismerősöd, s számodra ismeretlen ember is önMagát éli. Legyen ez egy magányos út, vagy a családért való lét, s bármi, amit választottunk. Mindig az tesz minket a legboldogabbá. Attól van bennünk (végül) béke érzése (mindenki véleményétől függetlenül).
Tehát a Te, egyedi, tiszta lélekhangodat 'kell' követned. Meghallod, mert ha esetlegesen mégsem figyelsz rá, újra és újra figyelmeztet arra, hogy mi az utad, mi a vállalásod. Átjárja a Lényed! Bármi is árnyékolná be ezt. Erősebb annál. Így, ez sokkal 'több', mint önös érdek. Meghaladja a fizikait, a személyest. Túlmutat a 'valóságon'. Azt a valóságot festi elmédbe, mely a szíveden, energiarendszereden keresztül, a legmagasabb rezgéstérből lép elő. S mindez, rajtad keresztül áramlik a(z) (új) valóságba. Egy gyönyörű világ, egy gyönyörű élet megalkotója vagy. Igen. TE. ÉN. MI. Mindannyian.

 
~BO~
Namaste

 
Budai Orsolya
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#HubArtPhoto #ShoyaArtandDesign

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!