hu

Megélem a lehetőségeimet

2023.02.17

Mai megerősítő, teremtő mantra:
ÁTÉLEM A SAJÁT VALÓSÁGOMAT! MEGÉLEM A BENNEM LÉTEZŐ LEHETŐSÉGEKET!

A valóságunk sokszor nem az a lehetőség, amit egyébként megélhetnénk. Sokkal több van bennünk, mint amit adott pontokon látunk magunkból. Ezért, ezt a potenciált elő kell hoznunk. A felszínre kell emelnünk. Tudatosan megélni az addig szemmel nem láthatót, ám finom receptorainkkal érzékelhetőt. Motiválni kell magunkat (s másokat is ezáltal), hogy megláthassuk, és meg is élhessük ezeket a szinteket.
Sokszor találkozom olyan emberekkel, akikben olyan lehetőségek rejlenek, amik teljesen, vagy részben láthatatlanok saját maguk számára. Valójában, szinte mindenki így van ezzel, ám vannak, akik bizonyos formában élik esszenciájukat. Ugyanakkor, sokan szinte teljesen lefojtják ezt. A felszínen élnek, a napi rutinban, s ebben kimerül (milyen kifejező) az életük. Azonban, emögött sokkal, de sokkal több van, s ennek feltárásában segítenek az önismereti módszerek (millió fajta), a művészetek, tehát a meditatív, önfeltáró, kapukat nyitogató, átélést segítő megélések. Érdemes kibányászni, felszínre hozni a bennünk lévő kincseket. Kiben 'mélyről', kiben csupán pár centivel a felszín alól. A fontos, hogy lássuk, hogy vannak, s mik azok.

Szeretettel:
Budai Orsi
.
.
.
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #lehetőségeink
#pinterestfotó 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!