hu

Mindenki hozzátesz a sorhoz

2023.10.16

Mindenki hozzátett valamit a sorhoz. Pontosan annyit, amennyit Ő tudott. Annyit, amennyire tudatos volt. Annyit, amennyire nem volt tudatos.
Haragudhatunk, okolhatunk, sérelmezhetünk, duzzoghatunk ..., ám a lényeg abban van, hogy ezt felismerjük-e, mert ameddig ezeket az érzelmeket tápláljuk, ezek vannak jelen számunkra, és növekednek bennünk is. Tehát, egy, a szándékunkkal ellentétes célt érünk el. Ugyanis azt szeretnénk, hogy jobb legyen valami az életünkben, így azonban soha nem lesz jobb. Sokan jönnek rá erre, majd ismét sokan mondják, hogy bennük már ez nincs így, azután mégis jönnek a történések, hogy bizony ebben még van tennivaló. Ugye, hogy ugye?
Amikor rájövünk, hogy Mi vagyunk azok, akik úgy tudnak cselekedni, ahogy mástól vártuk volna el, elkezd megváltozni minden. Mert Ők nem Mi vagyunk. Ők úgy tették, teszik, ahogyan az bennük van. Lehetséges, hogy soha nem jönnek rá, nem értik, hogy másképpen is lehet dönteni, látni, tenni. Így, Nekik nem is kell ezt megélniük. Ez így van jól.
A lényeg nem abban van, hogy más hogyan csinálja, hanem abban, hogy Mi képesek vagyunk-e a tudatosodás egyre magasabb szintjeinek megélésére. A lényeg bennünk van. A meglátásainkban. A cselekedeteinkben. Hogy tudjuk-e mit tegyünk, hogyan tegyük, mikor tegyük, merjük-e, csináljuk-e, ...vagy hagyjuk, nem lépjük meg, nem nézünk rá, nem beszélünk róla, nem veszünk róla tudomást ...
S akkor, nyilvánvalóan, ugyanúgy, ugyanolyan minden. Ez sem rossz, csupán akkor, ha panaszkodással, elégedetlenkedéssel tetézzük.
Tehát, fel kell ismerni, hogy Te vagy az, aki képes arra, amire mások nem. Mások arra (voltak) képesek, amire Neked (már) nem kell.
Mert mindenki beletett valamit a közösbe. Mindenki hozzátett valamit - vagy épp elvett -, ám azzal is nyomot hagyott a látóteredben, az energetikában, a családban, a környezetben, a fizikaiban. Épített, és/vagy rombolt.
Mert mindenki beletesz valamit, amin továbbhalad a következő generáció. A kérdés az, hogy Te mit teszel bele! Hiszen nem véletlenül születtél abba a vonalba, annak az egységnek a részeként. Mit tudsz előhozni Mag-adból, amit senki más nem tud? Megláthatod, csak ki kell nyilvánítani a szándékot. Mag-adnak kell feltenni a kérdést és meghallani a válaszokat. Mert vannak. Mert mindig tehetsz valamit. Olyat, amit csak Te tudsz beletenni. Így egész az Egész. Így formálódik, így kerekedik ki a történet. Veled. Mindenkivel. Együtt, egy nagy Egész részeként.
Alakuljon számunkra mindig minden a legjobb úton és módon! Hálás szívvel köszönöm!

 
Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign #Pinterestpic

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!