hu

Mindig van út a célodhoz!

2023.04.22

Ahová, és amit igazán el akarunk érni, oda mindig vezet út. Ez nyilvánvaló, ugye? A 'kérdés' csupán az, hogy melyik út a miénk? Hiszen mindenkinek van egy saját élettérképe, amelynek segítségével a 'sorsát' rendezi. A képlet ezek alapján egyszerű. Megvan az úticél, megvan a kérdés, most jöhet a válasz. Nos, ez a legjobb rész, mert ez is bennünk van. A megoldó kulcs pedig a VEZET szó.
Innentől tehát annyi a dolgunk, hogy átadjuk magunkat a vezettetésnek, aki Mindig! a legjobb módon kalauzol bennünket a beteljesülésig. (Pláne, hogy Ő világított rá eredetileg is a lehetőségeinkre.) Tehát, kalandra fel! Élvezzük az utat és a megérkezést! Meddig tart? Pontosan addig. Csak tudd, hogy Van. Létezik. Ennyi a recept.


(Zárójelben jegyzem meg. Tudom, mire gondolsz. Hiszed, ha látod! Türelmetlen vagy, és akarod tudni a pontos időpontot, a Tervet, a Hogyant, és...és... az agy kreatívan tolja a kétkedést... sőt! Van aki már gondolatban sem kezd tervezésbe, hiszen úgysem...
Nos, ezt a típusú gondolkodásmódot kell átalakítanunk magunkban, és ez bizony energia befektetést jelent. Viszont, ez a befektetés mindenképpen megtérül! )


Budai Orsolya
www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #tapasztalatmedence #életöröm
#Shoyaphoto #Mondsee 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!