hu

REND

2022.10.03
Illusztráció: Katja Perez
Illusztráció: Katja Perez

Az Univerzumban mindig Rend van. Ezért nem a rendet kell helyreállítanod magadban, hanem ezt a fajta békét kell megérezned. Az Univerzum ősrezgését.

Minden egy bizonyos oknál fogva történik. Amikor ezt megértjük, egyszerre legördül a mellkasunkról a kő, felszabadul bennünk a tér, majd betöltődik az 'új'. Az a minőség, ami már addig is ott volt, csupán a régi rezgés miatt nem tudott megnyilvánulni.

A rálátás, megértés, megélés együttese a transzformáló kulcs. Amikor ezek összeállnak bennünk, megtörténik az 'átalakulás'. Még inkább, egyfajta ráébredés a Lényegünkre. Egyszeri és többszöri alkalmakban. Hívhatjuk ezt megvilágosodásnak, ami mindenképpen megtörténik velünk. Ez is a Rend része. Megvannak a 'kiugró' pontok, az energetikai 'kapuk', amikor 'ébredünk'. Nem arra kell fókuszálnunk, hogy a világ nem jól működik és nekünk meg kell változtatnunk, hanem hogy minden tökéletesen rendben van, csupán a nézőpontunkat kell visszaállítanunk ehhez. Mint egy potmétert. Mert a világ az emberi elme szemszögéből nincs rendben. Isten tökéleteset alkotott. Erre nyílik lehetőségünk, hogy meglássuk, meghalljuk, megtapasztaljuk a saját bőrünkön, életünkön, érzéseinken keresztül. Emberi testben. Most.

~Budai Orsi~


Ajánló

Köszönöm szépen kedves jelenléted! 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!