hu

Szívből, szeretettel

2022.02.11

Gyerekkorom óta figyelem az életet, az embereket, a pusztítást, és a szeretet áramlását. Valóban már egészen pici koromtól teszem, és elég régóta vagyok tudatában is, hogy ez életem egyik legfontosabb feladata. Ez nem volt egyszerű eleinte a mai világban, megélni azt az ént, akit vállaltam. Azonban voltak nagy fordulópontok, melyek rávilágítottak arra, hogy meg kell állni, és más irányokba indulni. Igen. ÖnMagam irányába. Mindig a szeretet eggyel magasabb fokára lépve. A feltétel nélküli, tiszta szeretet felé, ahová Mindannyian tartunk. Egyénileg. Nem a világ tart efelé, hanem mi mindannyian, egyénileg kell lépjünk, hogy azután összekapcsolódva is, még magasabb szintekre emelkedjünk. Nem fog kívül semmi megváltozni, amíg belül nem változik. Valójában, csak így érhetőek el az igazán nagy változások, fejlődések. 

Manapság meg kell már látnunk, hogy micsoda különlegesen szép szellemi lények vagyunk. Mindannyian. Azok az emberek, akiken ez kívülről éppen még nem látszik (látni/érezni fogjuk, amikor abba a szakaszba érünk az emberek igazi énjét), egy adott folyamatban, adott ponton tartanak. Mint ahogyan mi, mindannyian végigjárjuk ezt a folyamatot. Mindenki tartott ott, és tart most épp az adott lélekfejlődési szakaszában. Ezt lehet meglátni, elfogadni, és felismerni, megválasztani kifelé tekintgetés nélkül, hogy mi mit szeretnénk. Ki kell jelölni a célokat a belső fejlődésünkre, ami majdan kint is megjelenik. 

Az idő fogalma miatt, van, ami pillantok alatt, van, ami később, de ott van. Megtörténik. Látható, és kézzel fogható, érezhető, érinthető, átélhető fizikai síkon is. Sokan várják a 'Messiást', mint anno, két ezer évvel ezelőtt, hogy majd megváltoztatja a világot. Elmondom, már megérkezett. Mindenkihez. Mindig is ott volt. Sosem ment el, sosem halt meg, mindig itt van. Csupán fel kell ismerni. Igen, kívül is felismerhetjük. Nagyon sok ember emelkedett már/emelkedik már ÖnMagába. Sok 'kisJézus', és sok 'kisBuddha' él közöttünk, ahogyan mindannyiunkban ott a lehetőség azzá válni. Ezért születtünk meg. Mivel azonban nem mindenki egyszerre válik azzá (ahogyan nem minden fa, és növény egyszerre növekedik), ezért nyilvánvalóan, jól láthatóak a különbözőségek, ám ez nem jelenti azt, hogy egyik jobb, vagy rosszabb. Nem megölni kell magunkban, hanem hagyni kiteljesedni. Ez történt akkor is. Voltak, akik elpusztítani kívánták, s voltak, akik követték. Ez nem a vallásról szól, hanem rólunk. A felismerésről, hogy valójában kik is vagyunk. Akik viszont még 'alacsonyabb szinten' (adott ponton) járnak, ők úgy élik az életet. Ezekben az energiákban léteznek. Nem tudják, hogy milyen is szellemi magaslatokban, szeretetben élve élni. Nézzetek körül, és látni fogjátok. Látni fogjátok az Egészet. Érezni lehet. A Rendet, a lehetőséget, a folytonosságot, az ismétlődéseket, a megoldásokat. Csupán fel kell ismerni, és kinyilvánítani, hogy merre kívánunk tartani. Ezzel összekapcsolódunk felsőbb énünkkel, és az utak megnyílnak. Bennünk. Egyre tisztábban, egyre jobban hallhatóan, érezhetően tudjuk megélni az életet. Ezen a szinten nincs háború, nincs ellenségeskedés. Hit van, tudatosság van, szeretet van, elfogadás van. Most az látszik a világban, hogy olyan minta kíván ismétlődni, aminek tulajdonképpen már lejárt az ideje. Az emberekben a félelmet, a gyűlölködést, az ellenségeskedést próbálja erősíteni. Emlékeztet bennünket, hogy mi mire koncentráljunk. Hiszen ez a fajta energia is teremt. Akik hagyják, még nagyobbat gerjesztenek ezekből, ami ugyanúgy képes elhatalmasodni.

Várható volt, hogy valami nagy indul meg ebben a mostani energetikában. Ideje van a nagy, gyökeres változás(ok)nak. Ezért koncentrálhatunk arra, hogy szívből küldjük szeretetünket azoknak az embereknek, akik most nehezebb helyzetben kell helyt álljanak. Koncentrálhatunk arra, hogy mi ezt választjuk, ebben erősödünk. Hitünkben, szeretetben. Mert ez emelő hatású.Ugyanez van akkor, amikor családokon belül 'dúlnak harcok'. Semmi nem kicsi vagy nagy. Minden innen indul. Belőlünk. Most is azokhoz a Társaimhoz szól az írásom, akik érzik a szívükben megrezegni ezeket az érzéseket, s azokhoz, akiknek már dereng, hogy más célból vagyunk itt a Földön, mint csupán a napi cselekvéseinket megélni. Ettől sokkal több az, amit vállaltunk. Ettől sokkal több az, amit tehetünk. Ettől sokkal több az, amit megélhetünk. Tudom. Gyerekkoromtól érzem, átélem én is, és folyamatosan teszem magam is mindazt, amivel emelhetem a saját energetikámat, és a családomét. Mindig az adott szinten, egyre emelkedettebben. Most itt tartok. Fogadjátok el magatokat éppen ott, ahol tartotok. Nagyon fontos! És tegyétek meg a lépéseiteket Önmagatok felé. Milliószorosan térül meg! Most pedig, arra kérlek benneteket, hogy első lépésként, aki ezt olvassa, és érzi a hívást, nyissa meg szívcsakráját, a szíve legközepén, s érezze a benne lévő gigantikus erőt, és küldjön végtelen, tiszta szeretetet belőle az egész világra. 

"Ha csak egy mag is jó földbe hull, százszoros, ezerszeres termést hoz. "

Hálás köszönetem, és szívcsakrámból küldöm én is az Univerzum végtelen szeretetét Nektek! 

Szeretettel: Budai Orsi