hu

Terhek, fájdalmak, gyógyulások

2024.03.25

Terhek. Fájdalmak. Testeket, lelkeket gyötrő szenvedések.
Cipekedjük. Húzzuk, vonjuk. Vannak, akik minden nap érzik a súlyukat. Mázsás tömegét. Egypár kilónyi jelenlétét. Mások időnként előbukkanó, rémálomszerű arcával szembesülnek.
S akiknek ez nem részük? Nos, felsóhajthatnak.
De mennyi az annyi?
S mindeközben, megyünk, élünk, kacagunk, örülünk, szeretünk, játszunk, munkálkodunk, terveket szövünk, gyermekeket nevelünk, utazunk, álmodunk, dolgozunk, alkotunk, eszünk, iszunk, mulatunk, beszélgetünk, sietünk, megállunk....
S egyszercsak elérkezünk egy pontra. Majd még egyre, és még egyre. Az élet telik, s mi haladunk vele napról-napra, évről-évre.
S a terhek? A fájdalmak? Nos, van, hogy elmúlnak. Szépen, időről-időre. Szerencsés esetben ezt választottuk ott 'fenn' A Nagy Isteni Tervezőasztalon.
Szerencsés esetekben, ez írattatott. S ebben bízhatunk, hogy a lépéseket megtehetjük a cél érdekében. Mert ez bennünk van. A lehetőség, hogy tegyünk. Mindig egy-egy lépést, vagy akár egy ugrást. Az is bennünk van, hogy mikor álljunk meg, s nézzünk rá a 'térképre'. Megpihenve.
A lényeg, hogy mindannyian vállaltunk valamit. Most emberek vagyunk. A magunk tökéletes tökéletlenségében. Emberi testben. Most, ebben az életünkben. Isteni töltettel, energiákkal megáldva. Túl tudunk, menni a szenvedéseken, a fájdalmakon.
Mert felismerjük a mibenlétünket. Felismerjük az Erőt.
S amikor kell, megyünk érte, benne, s amikor kell, elengedjük. Akármit is.
Ki, mikor hol tart éppen a folyamatban. Milyen minőségben, milyen eszközkészlettel, milyen rendeltetéssel.
S amikor nehéz? Akkor is segít a hit, a belső tudás, a bizonyosság, ami a szívünkben van. A szeretet. Ameddig ez van, addig minden megvan. S ha fáj valami a testben, az érzésekben, a mindennapokban, más napokon, vagy alkalmakkor? Elmúlik. Legvégül mindenképpen.
De mindeközben.... itt lehetünk. Élni. Szeretni. Magunkat, és egymást. Aztán majd meglátjuk...


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#élet #isten #ember #szövetség
#shoya #orsolyabudai #author #artist #iamwhoiam
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #momentsoflife #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
Shoyaphoto - Hebden Bridge, Yorkshire
Shoya Art and Design
www.orsolyabudai.com/lelek-in-ter-you

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!