hu

Új utak nyílnak

2023.03.14

Új utak nyílnak.
Kezedért nyúlnak.
JÖJJ, KEDVES! FEDEZD FEL ÖNMAGAD!


A lehetőségek periodikusan visszatérnek az életünkbe, hogy választhassuk őket. Felkínálkoznak. Nem ugyanazok, és nem pontosan ugyanúgy, ám ami az utunkhoz, ami hozzánk tartozik, az egy bizonyos idő után, valamilyen formában újra megmutakozik számunkra. Lehet ez egészen apró, illetőleg, nagyobb változásokat hozó, sorsfordító történet is. A lényeg, hogy válasszuk őket, hiszen a fejlődésünket kívánják szolgálni. Hívnak. Elszólítanak fontos feladatokra. Merjük meglépni a kínálkozó alkalmakat, hiszen minden ilyen periódusban többé válhatunk. Megismerhetjük önmagunkat az új helyzetekben.
Ugyanígy van ez bizonyos kapcsolatainkkal, barátságokkal is. Találkozunk, együtt rezgünk, majd változunk, teszünk egy-egy kört, azután ismét kapcsolódunk. Mint egy gyönyörű tánc, egy angol keringő. Ez azonban maga Az Élet keringője. A visszatérő lehetőségek csodás ritmusa.
Te szereted az új dolgokat? A lehetőségeket, amelyek segítségével kipróbálhatod magad? Szereted a változásokat? A kalandokat? Megengeded magadnak, hogy válaszolj a benned felmerülő hívásokra? Kilépsz a komfortzónádból?


Szeretettel:
Budai Orsi

www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben
#pinterestfotó 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!