hu

Újjászületés

2024.03.31

"Szálla alá poklokra, harmadnapon halottaiból feltámada, felméne mennyekbe, ül a mindenható Atya Istennek jobbján..."


Születés, halál, születés.
Megannyi életen keresztül.
Egy életen belül, újra és újra.


Az ember, ahogyan a természet is, ciklikusan, évről-évre megújul, újjászületik. Ledobja régi 'ruháit', az avítt gondolati mintákat, érzelmi kötődéseket, s akár poraiból, szenvedések árán, vagy adott esetekben, tudatos 'belső' munkával, esetlegesen, még vegyítve e kettőt, megszületik egy új energiatérbe. Egy különös, különleges folyamat ez mindannyiunk számára. Egyedi, megismételhetetlen a maga nemében. Az adott formá(nk)ban egyszer adódik számunkra.
Jézus ezt magas szinten, magas energiatérrel volt képes véghezvinni, példát mutatva az emberiségnek. Erre hívta fel a figyelmet, mutatta az utat, s kérte, hogy akik erre készek, kövessék ezen az úton.
Nos, a lehetőség adott emberi, testi mivoltunkban, s ismét egy olyan ciklusban vagyunk, amikor hátunk mögött hagyhattunk régi morzsáinkból, elnyűtt darabjainkból egy-egy adagot. Mindig pontosan annyit, amennyi a 'tervezetben' van. Életünk könyvében. Ezt önként odaadhatjuk a Teremtőnek. Felajánlhatjuk.
Jézus a testét adta, a test, a fizikaiba sűrített nehezékek letételén keresztül mutatta meg az örökkévalóság, egy másfajta rendszer létezését. Tehetjük ezt, s tehetjük másképpen. Teherletételekkel, melyben egy új énünk születik megannyi időpontban.
Most, ezzel az új részünkkel, új minőségünkkel indulunk tovább.
Ma azonban pihenjünk meg kicsit, s összegezzünk.
Pihenjünk, s kapcsolódjunk ki.
Pihenjünk, s adjunk hálát, hogy ezt is megtehettük.
Pihenjünk, hogy a folytatáshoz beengedjük az új, megtisztult energiákat.
Töltekezzünk. Szeretettel.
...és nem, nem ítél sem Jézus, sem az Isten. Elfogad. Ebben van feladatunk nekünk embereknek. Szeretettel elfogadni.
Örömteli Újjászületést/Feltámadást kívánok!

 
Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#élet #isten #ember #szövetség
#shoya #orsolyabudai #author #artist #iamwhoiam
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #momentsoflife #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
Shoyaphoto - #Scarborough #uk
Shoya Art and Design

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!