hu

Utak

2023.09.21

Utak. Hosszasan vonulók, nyúlfarknyiak, nyílegyenesek, kacskaringósak, sztráda szélességűek, kicsiny ösvény méretűek, tükörsimák, göröngyökkel kirakottak. Egyik nézőpont szerint különbözőek, ám másik szempontból, magasabb nézőpontból mégis egyeznek: El lehet rajtuk jutni valahová. Egyiken így, másikon úgy. Ez a tény ismét különbözővé tenné őket, azonban itt is van egy közös pont. A tapasztalás. A hogyan, a miként meglátásai.
Hiszen minden módon eljutunk valahová, s valahogyan. Mindez bennünk van. A lényeges az, hogy meghalljuk, hogy mikor merre kell mennünk a számunkra éppen legjobb irányok, megoldások, tapasztalások felé.
S ezek az utak gyönyörűen kapcsolódnak más 'vándorok' útjaival. Azokkal, akikkel együtt megyünk. Meddig? Mindig pontosan, és éppen addig, ameddig az együtt tart. Egész életen át tartó kapcsolódásokban, s röpke találkozásokban táncolunk együtt. Folyamatosan, és újra és újra összetalálkozva. Hol keringőt, hol ropogóst járunk, s a létezés dinamikájának megannyi variációját. A lényeges mindig az, hogy ott legyünk. Benne legyünk. Rajta legyünk. Önmagunk legyünk. S így válik egyre teljesebbé az élet. Hiszen ez a cél. Útjaink a teljességbe vezetnek. Mert 'ez vagyunk' magas rezgésen. A Teljesség.
S az útjaink így válnak egyre 'érettebbé', melyben a létezés szintjeinek megízlelése válik fontossá. Mind-mind emelkedettebb rezgésállapotban.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #lélek #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #lélekotthon #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #teremtőkártyák #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign #Pinterestpic

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!