hu

A Most a legjobb pillanat

2023.12.21

A Most a legjobb pillanat mindarra, hogy lásd, érezd, tudd, megértsd, meghallgasd, engedd, átéld, szeresd, megvalósítsd, áramoltasd, kifejezd ... önMag-ad.
A Most a legidőszerűbb, mert ez Van. Itt. Ebben a testben. Ezekkel a képességekkel. Az adott lehetőségekkel, melyek kibontható 'programokként' újra és újra feltárják magukat. Minden Most-ani pillanatunkban. Ezért mindig a Most a legjobb pillanat a döntésre, hogy válasszuk a látást, az érzékelést, a kibontakozást, a tudást, a megértést, a figyelmet, a szeretetet. Mert ráeszmélünk mindannyian, hogy az együttműködés a világegyetemmel, a Most állapot magas oktávja, s minden, amit szívtérben ölelve ringatunk, a legszebb színeket festi A Vászonra. S a Mestert a gyakorlat teszi, így bátran használjuk eme csodás képességünket az egyre teljesebb képalkotás érdekében. Mivel ez egy felfedező folyamat, ezért időnként belefér, hogy egy-két vásznat ki kell dobni, illetve újra kell pingálni, hiszen így tapasztalhatjuk meg azt az ént, aki belőlünk születik. Most ... és most. Mindig a számunkra legjobb pillanatban.
Hálával és szeretettel.


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #magasabbrezgésben #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#HubArtsPhoto #ShoyaArtandDesign
#knaresborough #uk #england

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!