hu

Merre van az utad?

2023.10.24

Mindig arra menj, amerre érzed az utadat. A lelked ismeri a térképet, s megmutatja neked. Csupán követned kell, s minden alkalommal elvezet oda, ahová menned kell, azon megélések, megtapasztalások irányába, melyek számodra a legjobbak. Ez természetesen, mások 'sorsával' is összefüggésben van.
Ne hátra nézz, mert Te úgyis tudod, honnan jöttél. Csak Te tudod és senki más. Mindenki a saját szemszögéből néz Téged, s az alapján szól Hozzád, ám mindeközben a Te rezgéseidre is reflektál.
Hálával gondolsz tehát az emberekre, mert tükrükben láthatod, hogy mit kell még átalakítanod magadban, hogy egyre teljesebb életet élhess. Ráébreszt, hogy milyen gondolatok tartanak vissza ettől, melyeket sorban lehámozhatsz, mint a héjakat Mag-odról. Mert ez a küldetésed. A lelked küldetése.
Hálával gondolsz az eddig megtett szakaszokra, hiszen ezek juttattak idáig, ahol éppen jársz. Most. Éppen. Ebben a pillanatban. Minden éppen mostani pillanatban. A beletett energiáid által. Mindenhol és mindenkor.
Te csak maradj tehát az úton, ám jól figyelj! Mindent figyelj meg magadban, magad körül, s lásd magasabb nézőpontból. Ez vezet 'előre', 'belülre', 'kívülre'. Egészen pontosan oda, ahol éppen lenned kell. S ezt Csak Te tudod. Te Tudod.
Hálásan és szeretettel köszönöm!


Namaste
Budai Orsolya


www.orsolyabudai.com
#tudatosság #freespirit #lélekotthon #élet #szívtér #legfelsőbbén #isten #jézus #fény #meditáció #subconscious #teremtőerő #orsolyabudai #momentsoflife #megerősítés #jelenlét #most #Erő #kiteljesedés #megvalósulás #mindigmindenidőben #forrás #életöröm
#Shoyaphoto #ShoyaArtandDesign #Hubartphoto
#york #uk #england #yorkshire


Amennyiben írásom számodra is hasznos volt, segített, bármennyi jót is hozzáadott a napodhoz, s kifejeznéd köszönetedet, én is hálával köszönöm, hogy támogatod alkotói/írói munkásságomat. 

Pénzmag - sok kicsi (is) sokra megy jeligével. 

https://www.donably.com/shoya-art


Kép: HubArts