hu

Ocean Waves

Üdvözöllek!

Eme festményemet a víz áramló mozgása, hullámai, az óceán hatalmas víztömege, ereje, ritmusa ihlette. A V í z elemhez, átvitt értelemben, a nagy víztömeghez, a függetlenség, a változás, a mozgás, a racionális rálátás, az aktív észjárás, gyors gondolkodás és cselekvés, a mélységek, mélylélek, az ambíció, a vállalkozó szellem, a pénzügyek kapcsolhatóak. Természtesen, ezúttal is, ehhez passzoló, áramló zenei aláfestés támogatta a flow állapotot. 

Az A r a n y és az  E z ü s t szimbolikája:

Az a r a n y szín, a Nap, a Férfi, az isteni, a legmagasabb szintű tudás, bölcsesség, igazság, önértékelés, a minden módon jelenlévő bőség (testi-lelki-szellemi), gazdagság, a beérett termés, a megvilágosodás szimbóluma.

Az e z ü s t, a Hold, a Női princípiumok, az Anya, természetfeletti képességek, intuíció, megérzések, az érzelmek, a tisztaság, a változékonyság, a jólét, a pénz, színe. A királyok féme az arany, a királynőhöz az ezüst tartozik.A festmény adott területre helyzésével, elősegíti mindezen energiák felerősödését, folyamatos jelenlétét az otthonunkban. 

Paraméterei: 65 x 48 cm. Feszített vászon, akril, ezüstfüst, aranyfüst, selymes fényű lakk finish. Festőkéssel készült.

Debrecenben személyes átvétel is lehetséges.

További egyeztetés, megrendelés, esetleg kérdés esetén, az orsolya.fbudai@gmail.com email címre tudsz nekem írni.

Köszönöm szépen a vásárlást! 

55 000 Ft