hu

Tartalom szelence

Tartalom szelence

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek egyedi tartalmakat megálmodó és megvalósító  virtuális műtermemben. Kérlek foglalj helyet, igyunk egy csésze teát, és beszélgessünk!

Igen, számomra az írás alkotás. Passió. Művészet. Olyan folyamat, amelyben megszületik a műalkotás, amely Hozzád, az Olvasóhoz szól. Egészen a lelkem mélyéről, a lelkedig.

Az írásaim, sajátos stílusomban, weboldalamon, Facebook-os oldalaimon, valamint internetes portálokon olvashatóak. Továbbá, a Magyar Irodalmi Rovat szerkesztő munkatársaként, szerzők alkotómunkájának gyümölcseit, bemutatkozásait lektorálom, publikálom. Korábban pedig, egy városi televízió szerkesztőjeként tájékoztattam a kedves nézőket az aktualitásokról, kulturális eseményekről.

Amennyiben szeretnél különleges stílusban megírt, egyedi módon az Olvasóid, Látogatóid szívéig elérve szólni, keress bizalommal! Akár rövid, akár hosszabb terjedelemben igényled a tartalom megalkotását, legjobb tudásommal, sok éves, évtizedes tapasztalatommal segítek a megfogalmazásban!

Abban az esetben is választhatod szolgáltatásomat, amennyiben saját írásaidat szeretnéd átnézetni, formáltatni, élővé varázsolni. 

Illetve, frappáns szlogen, oldal elnevezés kreálásában is gondolkodhatunk. Fantáziánk végtelen terében minden lehetséges!

A stílus a mutató. Az igényesség a mérce. Az egyediség a tartalom formája. Egy igazi, míves szelence. 

Egyedi árajánlatot  a tartalomszelence@yahoo.com email címen kérhetsz. 

Szeretettel köszönöm megtisztelő bizalmadat, és jövőbeni együttműködésünket!

Budai Orsolya